Çok iştahliyimmm

• Konbuyu başlatan Tonton lar ve annesi
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tonton lar ve annesi tarafından oluşturulan Çok iştahliyimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,824 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok iştahliyimmm
Konbuyu başlatan Tonton lar ve annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+6haftalugiz ve ikiz gebelik benimkisi ben aşırı iştah liyim yedikçe yiyorum doğumda kilo dan dolayı sorun olur mu
Bende ikiz doğum yaptım cnm şimdi 1.5 yaşındalar ama fazla yemen iyi değil hele sana kilo yapcak bebeklere kilo aldirmayacaksa yolun cok basindasin biraz kendini frenlemeye calis cunku ikiz gebelik zaten zor gebelik ayrıca kilo problemleri sana başka sıkıntılar yaratır ınşaallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın...

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yaa cok uzuldum cok gecmis olsun evde bi bakan olmasa hicbir isimi yapamiyorum sizde oyle misiniz acaba ki birde oglum var kesinlikle ilgilenemiyorum.
Aynen bir oğlum var bakanım yok ingilterede yaşıyorum zaten kimse yok ailem kendim yapiyom yiyemiyom zorlanıyor oglumlada ilgilenemiyorum eşim çalışıyor elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor ama işte çok zor seni anlayabiliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.