Çok üzgünüm ve çok korkuyorum😭😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Çok üzgünüm ve çok korkuyorum😭😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,165 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok üzgünüm ve çok korkuyorum😭😔
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Acemi anne

Acemi anne

Kayıtlı Üye
rank
Mrb değerli anneler lütfen yardım edin. Geçen hafta doktor kontrolünden geldim belim çok ağrıyordu doktor normal olmadığını söyledi ve eğer şikayetlerin devam ederse tekrar gel dedi ağrılarım hâlâ dinmedi ve gün geçtikçe şiddeti artıyor haftaya gidecem tekrar. Normal değil ne demek 28 haftalık oldum yolu hemen hemen sonuna geldim şunun şurasında iki ayım var . Kötü birşey olmicak değilmi aşırı üzgünüm bebeğime birşey olursa Allah korusun asla dayanamam buna . Bu ilk gebeliğim bebeğimle bütün olduk artık ona birşey olsun istemiyorum lütfen dua edin Allah'ım sen yardım et😭😭
Başka Dr dene bakalım o ne dlyecek bide tarama testi ve detaylı usg girdin mi alttan rahime baksınlar açılma varmı diye bazı Dr lar tam sopalık ama işte el mahkum oluyor bazen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb değerli anneler lütfen yardım edin. Geçen hafta doktor kontrolünden geldim belim çok ağrıyordu doktor normal olmadığını söyledi ve eğer şikayetlerin devam ederse tekrar gel dedi ağrılarım hâlâ dinmedi ve gün geçtikçe şiddeti artıyor haftaya gidecem tekrar. Normal değil ne demek 28 haftalık oldum yolu hemen hemen sonuna geldim şunun şurasında iki ayım var . Kötü birşey olmicak değilmi aşırı üzgünüm bebeğime birşey olursa Allah korusun asla dayanamam buna . Bu ilk gebeliğim bebeğimle bütün olduk artık ona birşey olsun istemiyorum lütfen dua edin Allah'ım sen yardım et😭😭
Bide kız insan kilo alınca bile bel ağrısı oluyor içinde şirn Bi canlı büyüyor bele zorlaması normal içini ferah tut ama başka Dr da dene tabi erteleme

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Başka Dr dene bakalım o ne dlyecek bide tarama testi ve detaylı usg girdin mi alttan rahime baksınlar açılma varmı diye bazı Dr lar tam sopalık ama işte el mahkum oluyor bazen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide kız insan kilo alınca bile bel ağrısı oluyor içinde şirn Bi canlı büyüyor bele zorlaması normal içini ferah tut ama başka Dr da dene tabi erteleme
O zmn doktora gittim canım sinirsel baskı dedi başka doktora gitmeme gerek kalmadı artık doğum yapalı üç hafta oldu 🤗☺️

İ

İkranurun annesi :)

Guest
Bence bosuna üzülme bunu cogu anne yasiyor ben de 24 haftam bitti benim belimde agrilar var ve ilk evladim da da yasadim son zamanlarda oluyor ikinci yarisindan sonra onemli birsey olsa ayrica anlatirdi canim allah saglikli sihhatli kolay bir sekilde kucagina almayi nasip etsin hekese insallah🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar