Başka Dr dene bakalım o ne dlyecek bide tarama testi ve detaylı usg girdin mi alttan rahime baksınlar açılma varmı diye bazı Dr lar tam sopalık ama işte el mahkum oluyor bazenMrb değerli anneler lütfen yardım edin. Geçen hafta doktor kontrolünden geldim belim çok ağrıyordu doktor normal olmadığını söyledi ve eğer şikayetlerin devam ederse tekrar gel dedi ağrılarım hâlâ dinmedi ve gün geçtikçe şiddeti artıyor haftaya gidecem tekrar. Normal değil ne demek 28 haftalık oldum yolu hemen hemen sonuna geldim şunun şurasında iki ayım var . Kötü birşey olmicak değilmi aşırı üzgünüm bebeğime birşey olursa Allah korusun asla dayanamam buna . Bu ilk gebeliğim bebeğimle bütün olduk artık ona birşey olsun istemiyorum lütfen dua edin Allah'ım sen yardım et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide kız insan kilo alınca bile bel ağrısı oluyor içinde şirn Bi canlı büyüyor bele zorlaması normal içini ferah tut ama başka Dr da dene tabi ertelemeMrb değerli anneler lütfen yardım edin. Geçen hafta doktor kontrolünden geldim belim çok ağrıyordu doktor normal olmadığını söyledi ve eğer şikayetlerin devam ederse tekrar gel dedi ağrılarım hâlâ dinmedi ve gün geçtikçe şiddeti artıyor haftaya gidecem tekrar. Normal değil ne demek 28 haftalık oldum yolu hemen hemen sonuna geldim şunun şurasında iki ayım var . Kötü birşey olmicak değilmi aşırı üzgünüm bebeğime birşey olursa Allah korusun asla dayanamam buna . Bu ilk gebeliğim bebeğimle bütün olduk artık ona birşey olsun istemiyorum lütfen dua edin Allah'ım sen yardım et