Allah ikinizide korusun inşallah 🤲🏻
S SBA- Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 502 Konum İstanbul 28 Nisan 2021 #21 Allah ikinizide korusun inşallah
Elisa Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 168 28 Nisan 2021 #22 Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Allah sana bagislasin canim benim stres yapma Uzulme emin ol onu sana nasip eden Rabbim kucagina dah almayi nasip etirecek inshAllah
Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Allah sana bagislasin canim benim stres yapma Uzulme emin ol onu sana nasip eden Rabbim kucagina dah almayi nasip etirecek inshAllah
C Cınarserap Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 111 28 Nisan 2021 #23 Elisa' Alıntı: Allah sana bagislasin canim benim stres yapma Uzulme emin ol onu sana nasip eden Rabbim kucagina dah almayi nasip etirecek inshAllah Genişletmek için tıkla ... Ayy insallah arkadaşım allah razı olsu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Nisan 2021 SBA-' Alıntı: Allah ikinizide korusun inşallah Genişletmek için tıkla ... Insallahhh
Elisa' Alıntı: Allah sana bagislasin canim benim stres yapma Uzulme emin ol onu sana nasip eden Rabbim kucagina dah almayi nasip etirecek inshAllah Genişletmek için tıkla ... Ayy insallah arkadaşım allah razı olsu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Nisan 2021 SBA-' Alıntı: Allah ikinizide korusun inşallah Genişletmek için tıkla ... Insallahhh
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 28 Nisan 2021 #24 Cınarserap' Alıntı: Inşallah canım sağol allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Sendende canm
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 28 Nisan 2021 #25 Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Çok Geçmiş olsun rabbim ikinizide sag sağlim çıkarsın hastaneden
Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Çok Geçmiş olsun rabbim ikinizide sag sağlim çıkarsın hastaneden
C Cınarserap Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 111 29 Nisan 2021 #26 Fatma polat' Alıntı: Çok Geçmiş olsun rabbim ikinizide sag sağlim çıkarsın hastaneden Genişletmek için tıkla ... Aminnn çok sağol cnm
Fatma polat' Alıntı: Çok Geçmiş olsun rabbim ikinizide sag sağlim çıkarsın hastaneden Genişletmek için tıkla ... Aminnn çok sağol cnm
Sinem&masal Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 961 14 Kasım 2021 #27 Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun rabbim şifa versin
Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun rabbim şifa versin
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 14 Kasım 2021 #28 Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Geçer gider inşallah cnm dualarımız seninle
Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Geçer gider inşallah cnm dualarımız seninle
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,565 Konum Kırklareli 14 Kasım 2021 #29 Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım benim inşallah ikinizde sağsalim çıkarsınız hastaneden sıkıntısız
Cınarserap' Alıntı: Daha öncede yazmıştım arkadaşlar plesanta previa totalis kanamam oldu çokk hastanedeyim nolur bana ve bebeğime dua edinn çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım benim inşallah ikinizde sağsalim çıkarsınız hastaneden sıkıntısız
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 14 Kasım 2021 #30 Kız siz iyimisiniz bende okuyorum diyorum ki ne oluyor. taaa 29 nisanda ki başlık çoktan doğmuştur o