Kızlar coraspin kullananlar var mı
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 18 Temmuz 2021 #1 Kızlar coraspin kullananlar var mı
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 18 Temmuz 2021 #2 Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... Kan sulandırıcı olarak vermisti drm doguma kadarda kullanacam ama kan ilacinida size neden verdi
Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... Kan sulandırıcı olarak vermisti drm doguma kadarda kullanacam ama kan ilacinida size neden verdi
İ İnci GÖKTUĞ Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 130 18 Temmuz 2021 #3 Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum .
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 19 Temmuz 2021 #4 Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... Kanda pıhtılaşma varsa ondan vermiştir drun canım kullan ihmal etme zararı yok kan sulandırıcı sadece o
Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... Kanda pıhtılaşma varsa ondan vermiştir drun canım kullan ihmal etme zararı yok kan sulandırıcı sadece o
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 19 Temmuz 2021 #5 Pıhtılaşma var bende . Axepeparin iğne kullanıyorum bir de coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanacaz coraspini dedi
Pıhtılaşma var bende . Axepeparin iğne kullanıyorum bir de coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanacaz coraspini dedi
M Mlk6 Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 244 19 Temmuz 2021 #6 Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size
Susu' Alıntı: Kızlar coraspin kullananlar var mı Genişletmek için tıkla ... 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size
İ İnci GÖKTUĞ Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 130 19 Temmuz 2021 #7 Mlk6' Alıntı: 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size Genişletmek için tıkla ... Bir de önceden düşük yapan hamilelere veriliyor benim bir düşüğüm var ben o yüzden kullaniyorum
Mlk6' Alıntı: 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size Genişletmek için tıkla ... Bir de önceden düşük yapan hamilelere veriliyor benim bir düşüğüm var ben o yüzden kullaniyorum
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 19 Temmuz 2021 #8 Bana da oyuzden verdi dusuk oldugu icin
S Susu Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 79 21 Temmuz 2021 #9 Mlk6' Alıntı: 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size Genişletmek için tıkla ... Sonra ne oldu bebeğe bişey oldu mu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2021 Bende pıhtılaşma olduğu için verdi Susu' Alıntı: Sonra ne oldu bebeğe bişey oldu mu Genişletmek için tıkla ...
Mlk6' Alıntı: 3 ay kullandım tansıyon yukseklıgı gebelik zehirlenmesı yasadıgım ıcın dr luzumsuz yere kullanılırsa zararı bebege var dedi ne için verdi size Genişletmek için tıkla ... Sonra ne oldu bebeğe bişey oldu mu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2021 Bende pıhtılaşma olduğu için verdi Susu' Alıntı: Sonra ne oldu bebeğe bişey oldu mu Genişletmek için tıkla ...
S SBA- Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 502 Konum İstanbul 21 Temmuz 2021 #10 Bende kullanıyorum Covit olduktan sonra yazmıştı doktor