Corona oldum 😔 dua edin kızlar lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Corona oldum 😔 dua edin kızlar lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Corona oldum 😔 dua edin kızlar lütfen
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Cnm korkma bol bol vitamin c , zencefil cayi kimon cayı tüket Allahın izniyle atlatırsın bende hamileliğimde corona gecirdim bişey olmadı

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Dün ateşler içinde yanıyordum midem bulanıyordu.bas dönmesi vs vardı doktora gidip serum taktrdm suruntu testi verdm bugün Corona olduğumu öğrendim dua edin lütfen 😢😢
Allahım sifa versin kuzum benim dikkat et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun ben de suan covitim 8 haftalık hamileyim umarım sorunsuz geçer atlatrz
Cok gecmis olsun sana da kuzum 😣 rabbim sifa versin

Mlkzgr

Kayıtlı Üye
rank
Dün ateşler içinde yanıyordum midem bulanıyordu.bas dönmesi vs vardı doktora gidip serum taktrdm suruntu testi verdm bugün Corona olduğumu öğrendim dua edin lütfen 😢😢
Cok geçmiş olsun eşim covitti bende sanırım kaptım çok kötüyüm birbirimize dua edelim vücut ağrım gitmiyor.yemek yiyemiyorum.kizimda ateşlendi Allah yardımcımız olsun😭

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun ben de suan covitim 8 haftalık hamileyim umarım sorunsuz geçer atlatrz
İnşallah canım inşallah

Cok geçmiş olsun eşim covitti bende sanırım kaptım çok kötüyüm birbirimize dua edelim vücut ağrım gitmiyor.yemek yiyemiyorum.kizimda ateşlendi Allah yardımcımız olsun😭
Allah yardımcın olsun inşallah 😢

Allah yardımcın olsun inşallah 😢

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum dualarımız seninle cnm Allahım biran önce seni yormasın
Allah razı olsun 😢😢

Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin dikkat et kendine
Dikkat ettiğim halde bir yerden bulaştı ama bilmiyorum nerden bulaştı.yinede yemeden içmeden kesilmeye dikkat ediyorum bebegim icin

Cnm korkma bol bol vitamin c , zencefil cayi kimon cayı tüket Allahın izniyle atlatırsın bende hamileliğimde corona gecirdim bişey olmadı
Eşim söylemesi ayip mandalina almıştı ama bitti oda evdr para var ama covid oldgmz için kimse o parayla bişi almaz die ablami arayıp dedim yarın gönderck

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar