Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz
E Ece Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 14 23 Nisan 2021 #1 Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 23 Nisan 2021 #2 Ece' Alıntı: Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz Genişletmek için tıkla ... Bn iki kere Yaptm
Ece' Alıntı: Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz Genişletmek için tıkla ... Bn iki kere Yaptm
M Meleklerim Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 77 24 Nisan 2021 #3 Ece' Alıntı: Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz Genişletmek için tıkla ... Ben corumdayim ama hic devlete gitmiyorum Çorum özele gidiyorum ordanda gayet memnunum devlette doğum yaptığında eşini odaya almıyorlar miş oyuzden hiç gitmedim
Ece' Alıntı: Çorum devlet hastanesinde dogum yapan arkadaslar bilgi verebilirmisinz Genişletmek için tıkla ... Ben corumdayim ama hic devlete gitmiyorum Çorum özele gidiyorum ordanda gayet memnunum devlette doğum yaptığında eşini odaya almıyorlar miş oyuzden hiç gitmedim
E Ece Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 14 5 Mayıs 2021 #4 Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi
M Meleklerim Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 77 5 Mayıs 2021 #5 Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Pandemi den dolayı ziyaretçide esde yasakmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Özelde 2.750 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Özelde 2.750
Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Pandemi den dolayı ziyaretçide esde yasakmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Özelde 2.750 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2021 Ece' Alıntı: Öyle bi saçmalıkmı varmış ya eşin sonucta peki dogum ucreti ne kadardi Genişletmek için tıkla ... Özelde 2.750