Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba doktoruma danıştım ve 10 gün önce sinovac aşısı oldum ilj 3 ay ve son üç ay sakıncası var 3 aydan sonra oöuna biliyor ben ilk üç ay dolunca oldum. Herhangi bir yan etkisi olmadı.
Merhaba doktoruma danıştım ve 10 gün önce sinovac aşısı oldum ilj 3 ay ve son üç ay sakıncası var 3 aydan sonra oöuna biliyor ben ilk üç ay dolunca oldum. Herhangi bir yan etkisi olmadı.
Valla canım bu aşı konusu koca bi belirsizlik ya doktorların yarisi olun diyor yarısı olmayın diyor bebek uzerindeki etkileri bilinmiyormuş benim doktorum bana birakti olursan da biontec ol dedi ama kesin bisey söylemedi bi hemşireye sordum asla önermiyoruz gebelere dedi ben aslında olmayı çok istyordum ama bebeğin bi yerine bisey olur falan diye cesaret edemiyorum Allahım korusun artık
Yaptırmadım doğuma kadar da Allahım korusun düşünmüyorum yaptırmayı herkes bişey diyo biri ilk 3 ay biri son 3 ay biri 9. Aya kadar yapılabilir diyo kimi bebeğe zararlı diyo geçen Azeri bi arkadaş yazmıştı onlarda gebelere vurulmuyormuş herkes bişey diyo