Daha taze bir gebelik :)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Daha taze bir gebelik :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,862 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Daha taze bir gebelik :)
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar 2
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Dolunay

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim kimyasaldı. Şimdi yine gebelik başlangıcım var ve henüz doktora gitmedim . Hastanede gün aşırı beta ya baktırdım . Yükselmeye başladı şükür . Dua eder misiniz benim için ?

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim kimyasaldı. Şimdi yine gebelik başlangıcım var ve henüz doktora gitmedim . Hastanede gün aşırı beta ya baktırdım . Yükselmeye başladı şükür . Dua eder misiniz benim için ?
Rabbim yardımcın olsun inşallah sende bebeğin de sağlıklı bir şekilde ilerlersiniz 😍😍😍😍

elifsu♡ ecrin ada

Kayıtlı Üye
rank
R
Rabbim yardımcın olsun canm inşallah

Dolunay

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun inşallah sende bebeğin de sağlıklı bir şekilde ilerlersiniz 😍😍😍😍
Amin amin inşallah 😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah
Amin inşallah canım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

R

Rabbim yardımcın olsun canm inşallah
Amin inşallah

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım benim ❤️ sağlıkla sihhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏

Gamzenur

Kayıtlı Üye
rank
Bebim de aynısıydı ilk gebelik kimyasal ikincisi suan normal ama hala korkuyorum evde is dahi yapmıyorum bisey olucak korkusu ile doğuma kadar bu endise devam eder herslfe