Sorum var Damla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adsız anne adayı tarafından oluşturulan Damla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,150 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Damla
Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Sab simplex kullanan var mı dört aylık kızıma kullancam herhangi yaş aralığı var mı eşimin arkadaşı önermiş altı aydan sonra kullan mi demiş bişi demiş emin olamamış araştır dedi bende gazdan muzdarip olduğum için size sorup hemen aldircam çünkü sürekli ikiniyo bagiriyo acı cekiyo canım yaniyo kızım öyle olunca 😪
Canım maalesef Ben de 2 tane damla kullandım hiçbiri fayda etmedi etmedi Ben genelde hep sıcak duş aldırıp ya da saç kurutma makinesi ile karnını ovarak sakinleştiriyordum

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Canım maalesef Ben de 2 tane damla kullandım hiçbiri fayda etmedi etmedi Ben genelde hep sıcak duş aldırıp ya da saç kurutma makinesi ile karnını ovarak sakinleştiriyordum
Canım arabaya binince veya hop hop hoplayinca sakinliyor ama benim amacım bağırsaktaki gazları çıkartmak çünkü bir sonraki mama yine gaz yapacak tekrar acillik olmak istemiyorum dün gaz kemeri sipariş ettirdim inan her yolu deniyorum canım 😪
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebegim 10 günlüktü vermisti ama ben kullanmiyorum. Ayni gibi geliyor bana o sebeble sizde bilemem Allah yardimcin olsun csnim.🤭🥰
Amin teşekkür ederim canım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebegim 10 günlüktü vermisti ama ben kullanmiyorum. Ayni gibi geliyor bana o sebeble sizde bilemem Allah yardimcin olsun csnim.🤭🥰
Amin teşekkür ederim canım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar