Değişik sesler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ebrulii tarafından oluşturulan Değişik sesler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 909 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Değişik sesler
Konbuyu başlatan Ebrulii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysima-lisa`nın annesi

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 hafta dayız erken dogum riski var bebek doğum pozisyonunda ama bebek hareket ediyo ve tm kafasının olduğu yerde böyle pıtırtı boloncuklar gibi birşeyler hissediyorum anlamadim özellikle bugün çok fazla oldu normal biseymi bu yada ne bu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 35 hafta dayız erken dogum riski var bebek doğum pozisyonunda ama bebek hareket ediyo ve tm kafasının olduğu yerde böyle pıtırtı boloncuklar gibi birşeyler hissediyorum anlamadim özellikle bugün çok fazla oldu normal biseymi bu yada ne bu
Normal bence kuzum 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Normal annesi normal korkma 😍😍

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
CANIM BENİM 35 HAFTALIK DİYON HİÇ KORKMA BEN 28 HAFTALIKKEN ERKEN DOĞUM DEDİ DOKTORUM 2 HAFTA DAHA KALSA TAMAM DEMİŞTİ ARAŞTIRMA HASTANESİ GÖZETİMİ ALTINDAYDI VE 30. HAFTA OLUNCA HİÇ KORKMAMAYA BAŞLADIM VE ŞUAN 39+3 OLDUK BU SEFERDE ZARZOR ÇIKARACAKLAR DİOM 😂

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Canm ben 26 haftalik hamileyim 3 gundur ayni seyi hissediyorum baloncuk su kabarcigi hareket ediyor gibi ozellikle sol kasik tarafinda hareket ettiginde. Ben hic işkillenmedim ama doktoruna sor istersen.

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Bencede hıçkırıyordur
İnşallah
Canm ben 26 haftalik hamileyim 3 gundur ayni seyi hissediyorum baloncuk su kabarcigi hareket ediyor gibi ozellikle sol kasik tarafinda hareket ettiginde. Ben hic işkillenmedim ama doktoruna sor istersen.
Aynen canım işten öyle oluyo bendede tm anlatamadim ama nebilim normalde olmuyodu korktum birazcık aynen soruyum doktoruma teşekkürler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

CANIM BENİM 35 HAFTALIK DİYON HİÇ KORKMA BEN 28 HAFTALIKKEN ERKEN DOĞUM DEDİ DOKTORUM 2 HAFTA DAHA KALSA TAMAM DEMİŞTİ ARAŞTIRMA HASTANESİ GÖZETİMİ ALTINDAYDI VE 30. HAFTA OLUNCA HİÇ KORKMAMAYA BAŞLADIM VE ŞUAN 39+3 OLDUK BU SEFERDE ZARZOR ÇIKARACAKLAR DİOM 😂
Oo Maşallah darısı bize ☺️durmuyo bizimki çok aşağıda ve iki sezeryanim var sancılarım var riskli dedi doktorum rahim kendini normal doguma hazirliyomus 2 hafta daha sabredersek mukemmel olcak ama yok çikmak istiyo beyfendi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebeğimden de çıtır çıtır sesler geliyordu eklem kütlemesi gibi çok şükür herhangi bir sorun olmadı
Bundan önceki haftalarda o bendede oldu canım

Tüm sayfalar yüklendi.