Kuzum çok az bir zaman kaldı biraz daha sabır zor anliyorumTeşekkür ederim canım Süt içemiyorum diyerlerini sürekli içiyorum bütün ağrılar son ayda beni buldu sanki biri geçmeden diyeri başlıyor
Kuzum çok az bir zaman kaldı biraz daha sabır zor anliyorumTeşekkür ederim canım Süt içemiyorum diyerlerini sürekli içiyorum bütün ağrılar son ayda beni buldu sanki biri geçmeden diyeri başlıyor
Çok Teşekkür ederim canımSanada çok geçmiş olsun canım benim
Laflarımıza biraz dikkat mi etsek acaba ?Haklısın canım benim onda da biraz utanma olsa bu saatten sonra yazmaz zaten uygulayi keyfi kullanıyor boş boş şeyler konuşuyor hep bana göre çok cıvık biri gerçek hayatta asla böyle insanla arkadaşlık kurmam gerçi Bursa'da kurmuyorum
Birde sürekli böyle sıkışınca gidiyorum gidiyorum diyor 2 gün sonra geri geliyor yapmacık şey
Ne dedim ki hakaret mi ettim kötü söz mü söyledim canım pardonLaflarımıza biraz dikkat mi etsek acaba ?
Evet canım 9 gün kalmış bazen çok heyacanlanıyorumKuzum çok az bir zaman kaldı biraz daha sabır zor anliyorum
Bilmem bir daha oku istersen yazdığını ?Ne dedim ki hakaret mi ettim kötü söz mü söyledim canım pardon
Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallahEvet canım 9 gün kalmış bazen çok heyacanlanıyorum
Demet için değmez kızlar gerilmeyeBilmem bir daha oku istersen yazdığını ?
Söz konusu demet değil canım yazdığı yazıyı kimin için yazsa aynı tepkiyi veririm. Bir insanı sevmeyebilirsin ama o kişinin gerçek karakterini bilmeden vıcık , yapmacık vs denmesi normal değilAllah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Demet için değmez kızlar gerilmeye
Gerek yok okumamam ben gayet ne yazdığımı biliyorum başkalarınin keşke avukatlığını yapmasak yaBilmem bir daha oku istersen yazdığını ?