Aynen bilmediği şeyler var özelde her dediğini der Bursa'da küçük Emrah oluyor bu benim zoruma gidiyor insanların duygularıyla oynuyor suistimal ediyor resmen of yaa valla ben birşey demiyorum biz birşey desek hemen ağzımızi kapatıyorlar bu ne ya bende kaç yaş küçük kalkmış bana konuşmasıni öğretiyor doğruyu yanlışı öğretiyorLütfen kızlar gerilmeyelim kirmayalim ben yokken bile sizler vardiniz kuzum inan insnai ne hale getirdi aysenurcum annesi eşi pofpoflasin biri yazmsa niye bana yazmiyon niye cevap vermiyon emin ol ilk defa böyle birisyle karsilasiyorum özelden yazması o yüzden öyle konuşmuştur sumeyrada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim burda kimseyla alıp veremediğim yok ama keşke bazı şeyleri benim gözümden görsenBiliyorum demet banada bir çok kez yazdı dmden Hülya’yı savunuyorsun diye aslında mantıklı okusa kimseyi savunmadığımı anlayacaktı ama sadece algılamak istediği gibi algılıyor yoksa benim baştan beri @Sümeyra21 ile sorunum yok hatta arkadaşız bile ilk zamandan beri. Sadece yazdığı yazı hoşuma gitmedi bunu dile getirdim .