Çok sağol canimm Allah razı olsunOyy masallah paşaya rabbim sağlıklı uzun ömürler verisn inşallah. İyi ki doğmuş
![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aminn canım çok sağol, Allah razı olsunMaşallah paşaya canım nice sağlıklı güzel mutlu yaşlara Rabbim sizlere bağışlasın aynen çok çabuk büyüyorlar zaman çabuk geçiyor![]()

İnşallah canım çok sağol, Allah razı olsunMutlu yıllar annesi sağlıkla insallah❤

İnşallah canım çok sağol, Allah razı olsunMutlu yıllar annesi sağlıkla insallah❤

Sağol canım gerçekten ilk fotoğraflarına bakıyorum minicik yaMaşallahkuzuya. Hayırlı yaşları olsun
zaman su gibi akıp gidiyor canım bende kızım 1 yaşına girdiğinde aynı düşüncelerdeydim

Sağol canım gerçekten ilk fotoğraflarına bakıyorum minicik yaMaşallahkuzuya. Hayırlı yaşları olsun
zaman su gibi akıp gidiyor canım bende kızım 1 yaşına girdiğinde aynı düşüncelerdeydim

Sağol canım, dışarıda gençleri görünce Demirim de böyle kocaman olacak mı diye bakıyorum, inanılmazDoğum günü kutlu olsun kuzumnice sağlıklı uzun ömürlü günleriniz olsun inşallah 1 yaşına girdikten sonra zaman daha çabuk geçer derler maşallah size
![]()

Sağol canım, dışarıda gençleri görünce Demirim de böyle kocaman olacak mı diye bakıyorum, inanılmazDoğum günü kutlu olsun kuzumnice sağlıklı uzun ömürlü günleriniz olsun inşallah 1 yaşına girdikten sonra zaman daha çabuk geçer derler maşallah size
![]()

Amin canım inşallah, tüm bebisleri Allah anne babasına bağışlasınDoğum günün kutlu olsun teyzecim Demir PaşaNice yaşların olsun ailenle inşallah
![]()