Deprem oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Deprem oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,174 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Deprem oldu
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun turkiyemmmmm🥺🥺🥺🥺Allahım yar ve yardımcınız olsun hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum enkaz altında kalanlarda hala yardım bekleyenlere Rabbim yar ve yardımcilari olsun insallah🤲

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Şuan napiyorsunuz sende çoçuklarinda iysiniz umarim😢🤲
Evet canım eve geldik diken üstündeyim ama uykum var çok saat 4 te uyandım ama uyuyamıyorum korkudan çocuklarım da uyuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun turkiyemmmmm🥺🥺🥺🥺Allahım yar ve yardımcınız olsun hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum enkaz altında kalanlarda hala yardım bekleyenlere Rabbim yar ve yardımcilari olsun insallah🤲
Amin demetim amin🥺🥺🥺

Kız 2 bin 323 yaralı varmış birde. 1710 bina yıkılmış 🥺🥺 inşallah ölü sayısı daha artmax 🤲🏻
Aynen sabahtan can kulağıyla izliyorum haberleri 🥺🥺

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Çok geçmiş olsun kızlar @Sümeyra❣️ nasılsın kuzum rabbim yardımcınız olsun tüm göçük altında kalanlara yardım etsin inşallah 🤲
Amin gamzem çok üzgünüm varya sabahtan beri ağlıyorum durduramiyorum kendimi çok zor anlardı🥺

Şimdilik toplam 284 can kaybı 🤦🏻‍♀️
Hit gide artıyor mervem ya ben seni Kahramanmaraş diye hatırlıyorum Kastamonu yerine öyle sandım aklıma bir takıldın dedim eve gideyimde bakayım Merve çok korktum dedim onun bebegide var 🥺🥺Allah'ım bir kez daha yaşatmasın ya🙏😭

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.