Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun turkiyemmmmmAllahım yar ve yardımcınız olsun hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum enkaz altında kalanlarda hala yardım bekleyenlere Rabbim yar ve yardımcilari olsun insallah
Geçmiş olsun turkiyemmmmmAllahım yar ve yardımcınız olsun hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum enkaz altında kalanlarda hala yardım bekleyenlere Rabbim yar ve yardımcilari olsun insallah
Hit gide artıyor mervem ya ben seni Kahramanmaraş diye hatırlıyorum Kastamonu yerine öyle sandım aklıma bir takıldın dedim eve gideyimde bakayım Merve çok korktum dedim onun bebegide var Allah'ım bir kez daha yaşatmasın ya
Zor kuzum inanki bak kalkcam sözde kahvaltı hazırlicam çocuklarin başını yıkıcak temizlik filan var ama kalkamıyorum haberiinn başındayım çok üzülüyorum görünce ya