Evi zarar görmemiş olabilir ama insanlar elindeki parayla sağa sola gitti artçıların şiddedi çok yüksek kimse evine giremiyor şahsen ben elimdekini falan hep harçadım kızımın kendim ve eşim için tek kıyafet alamadık evden yasak evlere girilmesi biz Ankaraya geldik devlet mecbur vermek zorunda. Uzaktan konuşması gerçekten çok basit herkes için evime girmem ben artık hafif hasarlı demişler ama devlet işini düzgün yapsaydı o kadar insan ölmezdi televizyonda hiçbirşey görüldüğü gibi değildeprem bolgesindendi kenidisi amma haklisin evi zarara gormemise ne parasi orda evsiz insanlara lazim o para
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ev ortadan ikiye ayrılmış ablamın devlet az hasarlı verdi o ev yıkılır artçı sarsıntılar çok fazla... Evsiz kalanların çoğu öldü zaten kimse kalmadı devlet en fazla 500 ev yapar maraşta insan kalmadı hepsi öldü ceset kokuları geliyor evi normal yıkılmayanlar kaldı hayatta onlarda zaten çogu kiracı. Ev sahibi kirasini istiyor doğalgaz gelecek zaten evin içinde mutfağımda sağlam birşey kalmadı camlar kapanmıyor evin yönü değişmiş az hasarlı geçmiş kayıtlara siz cesaret edip girermisiniz
Son düzenleme: