hep geçmişte takilip kalmişim aklima onlar geliyo bana yapilanlar söylenenler bi turlu unutamiyorum onlari 12 senedir yaşadiklarim ağar geliyo bana yapilanlar ve benden sonra gelenlere yapilanlari görunce gercekten kafayi yiyorum tamm herşey yoluna giriyo yavaş yavaş dedikce hic birseyin yoluna girmedigini goruyorum eşimle bir iyiyiz bir kotuNeden cnm bir sikintinmi var biseylermi aklına getiriyorsun yada esinlemi aran kötü
ben bu eve geldigimde 18 yaşindaydim cocuktum daha nnekayin pederim bana babalik yapti ne kaynanam annelik kocamdan değer gormedim ayni hizmetci olarak kullanildim eşim şimdi biraz bana değer verince sevince sevilince mutlu olacagim yerde mutsuz oluyorum bu bana ağar geliyo neden diyorum ben bu eve geldigim zamanlar değer vermediler sevmediler hor gorduler bana neden bunlari yaşattilar diyorum size belki sacma gelecek ama gercektwn bunca senedir değer gormedigim icin az bişey değerde sevgide bulanima girdim bana yaptiklari kotuluklar aklima geliyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
aslinda cok şey oldu herşeyi icime attim ve en mutlu olmam gerektigi zamanlarda patladim biliyosunuz belki taşinacam 12 senedir bu gunleri bekliyorum 2 haftam var bayramdan sonra gidiyorum ama bu aralar öyle kötuyumki anlatamamNe oldu da böyle oldun canm