Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşırı kafaya taktım ablalarım.bebegim 3 aylik sırt üstü yatmaktan.kafasinin arkasi düzlesti.kötü göruntu oldu.sola hafif yamuk bide.bu durumda olupta sonra toparlanan varmi.ve kac ayda toparlanir .kafayi yiycem bilgi lutfen ağliycammm
aşırı kafaya taktım ablalarım.bebegim 3 aylik sırt üstü yatmaktan.kafasinin arkasi düzlesti.kötü göruntu oldu.sola hafif yamuk bide.bu durumda olupta sonra toparlanan varmi.ve kac ayda toparlanir .kafayi yiycem bilgi lutfen ağliycammm
Cnm netten bebekler için yastık var kafa düzleştirici diye gevyr snrm bnm bir arkdsm kullandı bebeginin sağa yatmakdan çok yamuk olmusdu duznli kullandı geçti stres yapma cnm.ondan al
Kuzum inşallah düzelir hep aynı yöne yatırmayip dikkat et her uyuttugunda kafasını farklı çevir daha kafasi yumuşak tam şekil almadan önlemini al dikkat et düzelmesi senin elinde
Cnm bebislwr daha su gibi şimdi surekli yan yatir bir süre sonra düzelicektir zaten kusma riskine karşilikta doktorlar yan yatirmayi tavsiye ediyor zamanla düzelir insallah
Kuzum inşallah düzelir hep aynı yöne yatırmayip dikkat et her uyuttugunda kafasını farklı çevir daha kafasi yumuşak tam şekil almadan önlemini al dikkat et düzelmesi senin elinde. tamam abla cok saol
Cnm netten bebekler için yastık var kafa düzleştirici diye gevyr snrm bnm bir arkdsm kullandı bebeginin sağa yatmakdan çok yamuk olmusdu duznli kullandı geçti stres yapma cnm.ondan al
Cnm bebislwr daha su gibi şimdi surekli yan yatir bir süre sonra düzelicektir zaten kusma riskine karşilikta doktorlar yan yatirmayi tavsiye ediyor zamanla düzelir
Neden düz yatırıyosnki yan yatrmak hem faydalı hem bu tarz skntlar olmaz. Pozsyn değştr sürekli sağa sola yatır bide yastklar var düz kafa yastğı ondan alablrsn doktora gittiğndede danş sor bide.
Neden düz yatırıyosnki yan yatrmak hem faydalı hem bu tarz skntlar olmaz. Pozsyn değştr sürekli sağa sola yatır bide yastklar var düz kafa yastğı ondan alablrsn doktora gittiğndede danş sor bide.
Hangi akıllı yastığa yatır dediki. 1 yaşından önce bebeklerde yastık önerilmiyor cnm. Eğer kusmasın diyorsan reflu yataklari var o iyi oluyor. Düz kafa yastıkları var ondan al bi tane yada alamazsan bebeği yan yatır kafasının arkasına katlayarak bi havlu falan biseykoy cevirem3sin kafasinj sabit tutsun. Her yatirdiginda başka bi tarafa yatır aynı şekilde destekli düzelir sakın korkma olur mu