Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun bende de mantar vardı sanırım günlük ped kullandığım için böyle oldum artık kullanmıyorum dört aydır falan ins duzelcem sende doktorunu dinle geçer Allah'ın izniyle tekrarlaması olası cunku
Çok geçmiş olsun bende de mantar vardı sanırım günlük ped kullandığım için böyle oldum artık kullanmıyorum dört aydır falan ins duzelcem sende doktorunu dinle geçer Allah'ın izniyle tekrarlaması olası cunku
Bebeğe zararliymis ama bir ilacı varmış ama hiç bir işe yaramamis ben bu akut vajinit enfeksiyonunu 6 ay önce geçirmişim oda pozitif çıkmış ben ne yapacam yani bebeğe zarar veriyor mu doktor bebeğin beynini büyütür dedi sonra kalbini durdurur dedi ben çok korktum
Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü bana da düşer bebek demislerdi bende öyle ağlardım Allah düşündüğünü sana yaşatmasın bir sorun olmasın inşallah rabbim seni de bebeğini de esirgesin
Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü bana da düşer bebek demislerdi bende öyle ağlardım Allah düşündüğünü sana yaşatmasın bir sorun olmasın inşallah rabbim seni de bebeğini de esirgesin