Rabbim şifalar versin güzelim🤲🤲🤲
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,933 14 Ekim 2022 #21 Rabbim şifalar versin güzelim
E Esra Muhammet Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 80 Konum Ardahan 14 Ekim 2022 #22 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Rabbim şifalar versin güzelim Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah kardeşim ama yanındaki hemsirede korkmayın bişey olmaz dedi
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Rabbim şifalar versin güzelim Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah kardeşim ama yanındaki hemsirede korkmayın bişey olmaz dedi
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,933 14 Ekim 2022 #23 Esra Muhammet' Alıntı: Amin inşallah kardeşim ama yanındaki hemsirede korkmayın bişey olmaz dedi Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum sakin stres yapma minnak etkilenir dualarım sizinle
Esra Muhammet' Alıntı: Amin inşallah kardeşim ama yanındaki hemsirede korkmayın bişey olmaz dedi Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum sakin stres yapma minnak etkilenir dualarım sizinle
E Esra Muhammet Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 80 Konum Ardahan 14 Ekim 2022 #24 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum sakin stres yapma minnak etkilenir dualarım sizinle Genişletmek için tıkla ... Çok saol allah razı olsun senden zaten dünden beri ağlıyorum
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum sakin stres yapma minnak etkilenir dualarım sizinle Genişletmek için tıkla ... Çok saol allah razı olsun senden zaten dünden beri ağlıyorum
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,933 14 Ekim 2022 #25 Esra Muhammet' Alıntı: Çok saol allah razı olsun senden zaten dünden beri ağlıyorum Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ben sana kuzum benim ya Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bol bol dua edcez
Esra Muhammet' Alıntı: Çok saol allah razı olsun senden zaten dünden beri ağlıyorum Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ben sana kuzum benim ya Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bol bol dua edcez
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 14 Ekim 2022 #26 Esra Muhammet' Alıntı: Varmış ama doktor bugüne kadar yaradığını görmedim dedi Genişletmek için tıkla ... Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün
Esra Muhammet' Alıntı: Varmış ama doktor bugüne kadar yaradığını görmedim dedi Genişletmek için tıkla ... Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,933 14 Ekim 2022 #27 Mervercan' Alıntı: Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün Genişletmek için tıkla ...
Mervercan' Alıntı: Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün Genişletmek için tıkla ...
E Esra Muhammet Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 80 Konum Ardahan 14 Ekim 2022 #28 Mervercan' Alıntı: Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki ya kime inanacagimi sasirdim
Mervercan' Alıntı: Doktor mu diyor bunu o kendine doktor demesin bi zahmet. İşe yarayıp yaramadığını tedaviden sonra görsün Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki ya kime inanacagimi sasirdim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,227 Konum Kastamonu 14 Ekim 2022 #29 Esra Muhammet' Alıntı: Bilmiyorum ki ya kime inanacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla ... Tek doktora bağlı kalma çiçeğim
Esra Muhammet' Alıntı: Bilmiyorum ki ya kime inanacagimi sasirdim Genişletmek için tıkla ... Tek doktora bağlı kalma çiçeğim
E Esra Muhammet Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 80 Konum Ardahan 14 Ekim 2022 #30 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kıyamam ben sana kuzum benim ya Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bol bol dua edcez Genişletmek için tıkla ... Saol canim benim
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Kıyamam ben sana kuzum benim ya Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz bol bol dua edcez Genişletmek için tıkla ... Saol canim benim