Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,849 kez görüntülenmiş, 208 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Derdimiz Yemek menüleri alayim🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
H
Hiii girip çıkıyor uygulamaya dun akşam girmis ondan bilmem neden yazmaz etiketleyimde belki yazar @cevoo
Ya bide o esinin ailesi ile dip dipe rahat olamıyor biz bile yanlız oldugunda daha rahat konusamiyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaaa noldu kiz neden hiddenlendin kim sinirlendirdi seni🤭🤭
Hmm anladım canım tmm iyi olsunda

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ayran aşı dedim ya kuzum buğday ile yapılıyor

Evet evet kuzum bizde ottan bulamadımiz için içine taze nane katıyoruz oda güzel tat veriyor

Sağol canım benim ❤️ sanada afiyet olsun ❤️
Evet canım biz kış için kurutuyoruz , öyle kullanıyoruz ama bugün bende de yoktu bitmişti bende taze naneden yaptım eşimde taze naneyi çok seviyor onunla yapınca daha çok içiyor çorbadan, teşekür ederim canım ❤️
Sorma kuzum yaa vallha keske hic derdi olmasa ne güzel olurdu larene ayri toprağa ayri esime ayrı cildiriyorum bazen gerçekten 🥺🥺🥺

Biliyorum canim ama yemege hic fırsatım olmadi
Ayy canım sorma hiç eşimde çok Seçici o yüzden hergun farklı bişey ve muhakkak etki yemek yapmak zorundayım 🙍🤦🏻‍♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
bE="Mariya🌼, post: 431206, member: 558"]
Evet canım biz kış için kurutuyoruz , öyle kullanıyoruz ama bugün bende de yoktu bitmişti bende taze naneden yaptım eşimde taze naneyi çok seviyor onunla yapınca daha çok içiyor çorbadan, teşekür ederim canım ❤️
Ayy canım sorma hiç eşimde çok Seçici o yüzden hergun farklı bişey ve muhakkak etki yemek yapmak zorundayım 🙍🤦🏻‍♀️
[/QUOTE]
Benim evdeki insanlarda öyle 😂 birirde benim istedigimi yapsim diyorum birde bende bi huy var yaptığım yemegi asla kendim yiyemem tikaniyorum cunku yaparken🥺

Olmazzz özletme kendini🤷‍♀️🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar