İnşallah canımToplu ölümler olacak kıyametin alameti korono gibi deprem gibi Allahim inşallah başımıza gelen herşeyden ibret alırsa onavgore yasariz

İnşallah canımToplu ölümler olacak kıyametin alameti korono gibi deprem gibi Allahim inşallah başımıza gelen herşeyden ibret alırsa onavgore yasariz
Aileyle eşin arasini dengelemek biraz eşte bitiyo maalesef ki baksan bütün erkekler ana kuzusu eşin bı kıymeti kalmiyo ne kadar iyi olursan ol ne yaparsan yap hep sen kötüsün allahim sana tez zamanda ayrılık versin huzura erersin inşallahEvet canım maalesef öyle fakat yine de ayrı oturma güzel olurdu ya gerçi benim için hayal gibi bişey bu
Allah razı olsun canım benim Amin inşaAllah cidden bu duaya çok ihtiyacım var. Evet bir dediklerini iki etmiyorum hele ki saygıda en ufak bir kusur etmiyorum fakat bir kavga bir tartışmada kötü olan ben oluyorum mecbur kalıp susuyorum sabrediyorum Rabbim büyüktür elimden hiçbir şey gelmiyorAileyle eşin arasini dengelemek biraz eşte bitiyo maalesef ki baksan bütün erkekler ana kuzusu eşin bı kıymeti kalmiyo ne kadar iyi olursan ol ne yaparsan yap hep sen kötüsün allahim sana tez zamanda ayrılık versin huzura erersin inşallah
Eşin neden istemiyo canım ayrılmayı okadar tartışmayı göre göreAllah razı olsun canım benim Amin inşaAllah cidden bu duaya çok ihtiyacım var. Evet bir dediklerini iki etmiyorum hele ki saygıda en ufak bir kusur etmiyorum fakat bir kavga bir tartışmada kötü olan ben oluyorum mecbur kalıp susuyorum sabrediyorum Rabbim büyüktür elimden hiçbir şey gelmiyor
Annesiyle babasını sokağa atamazmış sanki ben diyorum sokağa at diyor yaşlılar onlari yalnız bir evde bırakamam millet arkamdan bakamadı sokağa attı der diyip duruyor yani olan bana oldu canım o yüzden benim ayrılmam çok zor imkansız artık alıştım ama bosveriyorum herseyi sadece bebeğimle ilgileniyorum geri kalan kimse umurumda değil önceden onlara kendimi kurban ederdim baktım vefalığımın sonucu nankörlük bıraktım artık herkesi herseyi Rabbime bıraktımEşin neden istemiyo canım ayrılmayı okadar tartışmayı göre göre
Zaten canım ne kadar iyiysen okadar kötülük görürsün ailesini atamiyosa tartışma olduğu zaman da susmasın biraz sana destek olsun insanlar öyle elin kizisin sen kafasindalar Allah ıslah etsin senide kurtarsın ne diyeyimAnnesiyle babasını sokağa atamazmış sanki ben diyorum sokağa at diyor yaşlılar onlari yalnız bir evde bırakamam millet arkamdan bakamadı sokağa attı der diyip duruyor yani olan bana oldu canım o yüzden benim ayrılmam çok zor imkansız artık alıştım ama bosveriyorum herseyi sadece bebeğimle ilgileniyorum geri kalan kimse umurumda değil önceden onlara kendimi kurban ederdim baktım vefalığımın sonucu nankörlük bıraktım artık herkesi herseyi Rabbime bıraktım
Allah sabir versin yani baska ne deyimki deyecek birsey bulamiyorumKızlar belki hatırlayan vardır post açmıştım kayınvalidemler düştü diz kapağını kırdı bizde kalıyor ben bakıyorum demiştim 1 haftadır bizde neyse dün eşim onun yanında benimle tartıştı kalbimi çok kırdı bugün ağlamaktan yüzüm kaşım gözüm kıpkırmızı mosmor oldu o kadar diyim size çok bunaldım kavga sebebi de dün çocuğu uyuttum bunların önün çay sofrasını hazırladım sonra annemi aradım kadınla daha 2 dakika konuşmadan hemen yanıma geldi yok içerde konuşsana yok çocuk uyandı bilmem ne beni darlamalara başladı normalde babası sonuçta zapdedebilir 5 10 dakika her zaman oylamayı biliyprsunda şimdi mi oyalayamıyprsun çocuğun da öyle aman aman sesi gelmiyor bile ayrıca annesinin yanında da konuşmak zorunda değilim kendi biz benim annemlerfeyken balkonlara çıkıp konuşur anne babasıyla bana karışma hakkı yok neyse bir çağırdı 2 çağırdı dedim ki geliyorum az zabdet annemle konuşuyorum dedim saygısı olsa zaten rahatsız etmez kadın konulsun der benim için neyse bu bir bağırdı ismimi söyleyerek bende sinirlendim annesinin yanında yapıyor bide bende efendim noldu diye çıkıştım bu bana gözlerini büyüte büyüte konuluyor anlayacağınız rencide oldum her şeyi atan beyan benle tartıştı ertesi gün yani bugün de sabah benimle baya tartıştı annesi duydu herşeyi kafayı yedim evde çok kırıldım çok kötü oldum sabah dürte dürte kaldırıyor beni dokunma diyorum inadına yine yapıyor oğlum lu moğlum şu konuluyor benimle bende benimle asker arkadaşınmışım gibi konuşma dedim hadi ordan diyor böyle sürekli salak salak konuşmalar iyice sinirlendin yazıklar olsun sana verdiğim emeklere dedim ben burda onun annesine bakıyorum ki bakmak zorunda değilim kahvesi çayı yemeği eksik olmuyor bide beni rencide ediyor ben bunları haketmiyorum benimle zıtlaşıyor ağlatıyor beni hüngür hğndğr almış çocuğu annesinin yanına götürmüş orada şarkı türkü söylüyor bu nasıl bişey ya benim değerim bu mu ona dedim ki babamı ararım giderim bak dedim ara babanı diyor o kadar gözden çıkarmış bende aradım babamı durumu bahsettim kızım sen nolursa olsun yuvanın başını tut bizim için bile olsa eşinle karşı karşıya gelme diyor onun annesi de oğlunu pıhpohlıyor demiyor ki kıza niye öyle yaptın niye böyle yaptın demiyor bişey yapıyor annesine soruyor yanına oturmuyor gidiyor sağa sola oturuyor hep belli etti ne özelimizi varsa bide bu kadın 2a y kalır bizde zaten çocuk diş döneminde uyutmuyor ne bnei ne kendini çok yoruluyorum kıymetim de bilinmiyor çok üzülüyorum zaten o düzgün olsa oğlunu çeker kenara kızar benim annem babamın farkı onun farkı işte biraz uzun oldu ama çok bunaldım kızlar biyerde içimi dökmem gerekiyordu zaten ablam hasta psikolojik neler yaşadık biz ve hala yaşıyoruz üzüldüğüm şeyler var yani ben haketmiyorum bunları ya 2 dakika annemle konuşayım dedim olana bak annemi aradım diye rahatsız oldun dimi diyorum evet diyor bana ben daha ne diyeyim
Kızlar belki hatırlayan vardır post açmıştım kayınvalidemler düştü diz kapağını kırdı bizde kalıyor ben bakıyorum demiştim 1 haftadır bizde neyse dün eşim onun yanında benimle tartıştı kalbimi çok kırdı bugün ağlamaktan yüzüm kaşım gözüm kıpkırmızı mosmor oldu o kadar diyim size çok bunaldım kavga sebebi de dün çocuğu uyuttum bunların önün çay sofrasını hazırladım sonra annemi aradım kadınla daha 2 dakika konuşmadan hemen yanıma geldi yok içerde konuşsana yok çocuk uyandı bilmem ne beni darlamalara başladı normalde babası sonuçta zapdedebilir 5 10 dakika her zaman oylamayı biliyprsunda şimdi mi oyalayamıyprsun çocuğun da öyle aman aman sesi gelmiyor bile ayrıca annesinin yanında da konuşmak zorunda değilim kendi biz benim annemlerfeyken balkonlara çıkıp konuşur anne babasıyla bana karışma hakkı yok neyse bir çağırdı 2 çağırdı dedim ki geliyorum az zabdet annemle konuşuyorum dedim saygısı olsa zaten rahatsız etmez kadın konulsun der benim için neyse bu bir bağırdı ismimi söyleyerek bende sinirlendim annesinin yanında yapıyor bide bende efendim noldu diye çıkıştım bu bana gözlerini büyüte büyüte konuluyor anlayacağınız rencide oldum her şeyi atan beyan benle tartıştı ertesi gün yani bugün de sabah benimle baya tartıştı annesi duydu herşeyi kafayı yedim evde çok kırıldım çok kötü oldum sabah dürte dürte kaldırıyor beni dokunma diyorum inadına yine yapıyor oğlum lu moğlum şu konuluyor benimle bende benimle asker arkadaşınmışım gibi konuşma dedim hadi ordan diyor böyle sürekli salak salak konuşmalar iyice sinirlendin yazıklar olsun sana verdiğim emeklere dedim ben burda onun annesine bakıyorum ki bakmak zorunda değilim kahvesi çayı yemeği eksik olmuyor bide beni rencide ediyor ben bunları haketmiyorum benimle zıtlaşıyor ağlatıyor beni hüngür hğndğr almış çocuğu annesinin yanına götürmüş orada şarkı türkü söylüyor bu nasıl bişey ya benim değerim bu mu ona dedim ki babamı ararım giderim bak dedim ara babanı diyor o kadar gözden çıkarmış bende aradım babamı durumu bahsettim kızım sen nolursa olsun yuvanın başını tut bizim için bile olsa eşinle karşı karşıya gelme diyor onun annesi de oğlunu pıhpohlıyor demiyor ki kıza niye öyle yaptın niye böyle yaptın demiyor bişey yapıyor annesine soruyor yanına oturmuyor gidiyor sağa sola oturuyor hep belli etti ne özelimizi varsa bide bu kadın 2a y kalır bizde zaten çocuk diş döneminde uyutmuyor ne bnei ne kendini çok yoruluyorum kıymetim de bilinmiyor çok üzülüyorum zaten o düzgün olsa oğlunu çeker kenara kızar benim annem babamın farkı onun farkı işte biraz uzun oldu ama çok bunaldım kızlar biyerde içimi dökmem gerekiyordu zaten ablam hasta psikolojik neler yaşadık biz ve hala yaşıyoruz üzüldüğüm şeyler var yani ben haketmiyorum bunları ya 2 dakika annemle konuşayım dedim olana bak annemi aradım diye rahatsız oldun dimi diyorum evet diyor bana ben daha ne ddiyey
Kimse kimseyi svmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda , bu devirde kimse kaynana kayınbaba bakmaz , iyilik yapmışsın kabl etmissin , kıymet bilmeleri gerekirken yaptıkları hoş olmamış , evladın için sabrettigin yere kadar sabret , baktın olmuyor al evladını annengile git , kafası dank ederse zaten kıymet bilecektir blmessede Bosanmalisin evlenmek kadar boşanmada hak şahsi görüşümKızlar belki hatırlayan vardır post açmıştım kayınvalidemler düştü diz kapağını kırdı bizde kalıyor ben bakıyorum demiştim 1 haftadır bizde neyse dün eşim onun yanında benimle tartıştı kalbimi çok kırdı bugün ağlamaktan yüzüm kaşım gözüm kıpkırmızı mosmor oldu o kadar diyim size çok bunaldım kavga sebebi de dün çocuğu uyuttum bunların önün çay sofrasını hazırladım sonra annemi aradım kadınla daha 2 dakika konuşmadan hemen yanıma geldi yok içerde konuşsana yok çocuk uyandı bilmem ne beni darlamalara başladı normalde babası sonuçta zapdedebilir 5 10 dakika her zaman oylamayı biliyprsunda şimdi mi oyalayamıyprsun çocuğun da öyle aman aman sesi gelmiyor bile ayrıca annesinin yanında da konuşmak zorunda değilim kendi biz benim annemlerfeyken balkonlara çıkıp konuşur anne babasıyla bana karışma hakkı yok neyse bir çağırdı 2 çağırdı dedim ki geliyorum az zabdet annemle konuşuyorum dedim saygısı olsa zaten rahatsız etmez kadın konulsun der benim için neyse bu bir bağırdı ismimi söyleyerek bende sinirlendim annesinin yanında yapıyor bide bende efendim noldu diye çıkıştım bu bana gözlerini büyüte büyüte konuluyor anlayacağınız rencide oldum her şeyi atan beyan benle tartıştı ertesi gün yani bugün de sabah benimle baya tartıştı annesi duydu herşeyi kafayı yedim evde çok kırıldım çok kötü oldum sabah dürte dürte kaldırıyor beni dokunma diyorum inadına yine yapıyor oğlum lu moğlum şu konuluyor benimle bende benimle asker arkadaşınmışım gibi konuşma dedim hadi ordan diyor böyle sürekli salak salak konuşmalar iyice sinirlendin yazıklar olsun sana verdiğim emeklere dedim ben burda onun annesine bakıyorum ki bakmak zorunda değilim kahvesi çayı yemeği eksik olmuyor bide beni rencide ediyor ben bunları haketmiyorum benimle zıtlaşıyor ağlatıyor beni hüngür hğndğr almış çocuğu annesinin yanına götürmüş orada şarkı türkü söylüyor bu nasıl bişey ya benim değerim bu mu ona dedim ki babamı ararım giderim bak dedim ara babanı diyor o kadar gözden çıkarmış bende aradım babamı durumu bahsettim kızım sen nolursa olsun yuvanın başını tut bizim için bile olsa eşinle karşı karşıya gelme diyor onun annesi de oğlunu pıhpohlıyor demiyor ki kıza niye öyle yaptın niye böyle yaptın demiyor bişey yapıyor annesine soruyor yanına oturmuyor gidiyor sağa sola oturuyor hep belli etti ne özelimizi varsa bide bu kadın 2a y kalır bizde zaten çocuk diş döneminde uyutmuyor ne bnei ne kendini çok yoruluyorum kıymetim de bilinmiyor çok üzülüyorum zaten o düzgün olsa oğlunu çeker kenara kızar benim annem babamın farkı onun farkı işte biraz uzun oldu ama çok bunaldım kızlar biyerde içimi dökmem gerekiyordu zaten ablam hasta psikolojik neler yaşadık biz ve hala yaşıyoruz üzüldüğüm şeyler var yani ben haketmiyorum bunları ya 2 dakika annemle konuşayım dedim olana bak annemi aradım diye rahatsız oldun dimi diyorum evet diyor bana ben daha ne diyeyim
Ah canim ,senin kocan annesinin yaninda sanirim erkeklik gosterisi yaptigini saniyor,bide senin bananda anladigim kadariyla sana arka cikmiyo yani ne olursa katlan diyo ,kocanda bunu bildigi icin gitcek yerininin olmadigini bildigi icin bole yapiyo,aslinda bi sure cocuguda anasinida onun basina birakip gidebilseyfin belki kiymetini anlardi boyle vurdum duymaz olmazdi ,hasta anadinada cocugada sadece bi gun baksa ne kadar agir yuk oldugunu anlardi ama iste gidecek yerin yok ,gitcek yerin yoksada dilin var iyilikten maraz dogarmis ,kiymetini bilmiyosa anan gitsin kim bakiyosa baksin ben getirmisim eve hizmetini yemegni cayini ayagina getiryom ,bi annemle konusmayi cok goruyon he al git anani ne haliniz varsa gorun de onlara ,o zaman kiymete binersin bolelerine iyilik yaramaz ,ikisininde agizlarinin payini ver bence bole susmakla hasta ederler insani umurlarinda bile olmazsin ,Kızlar belki hatırlayan vardır post açmıştım kayınvalidemler düştü diz kapağını kırdı bizde kalıyor ben bakıyorum demiştim 1 haftadır bizde neyse dün eşim onun yanında benimle tartıştı kalbimi çok kırdı bugün ağlamaktan yüzüm kaşım gözüm kıpkırmızı mosmor oldu o kadar diyim size çok bunaldım kavga sebebi de dün çocuğu uyuttum bunların önün çay sofrasını hazırladım sonra annemi aradım kadınla daha 2 dakika konuşmadan hemen yanıma geldi yok içerde konuşsana yok çocuk uyandı bilmem ne beni darlamalara başladı normalde babası sonuçta zapdedebilir 5 10 dakika her zaman oylamayı biliyprsunda şimdi mi oyalayamıyprsun çocuğun da öyle aman aman sesi gelmiyor bile ayrıca annesinin yanında da konuşmak zorunda değilim kendi biz benim annemlerfeyken balkonlara çıkıp konuşur anne babasıyla bana karışma hakkı yok neyse bir çağırdı 2 çağırdı dedim ki geliyorum az zabdet annemle konuşuyorum dedim saygısı olsa zaten rahatsız etmez kadın konulsun der benim için neyse bu bir bağırdı ismimi söyleyerek bende sinirlendim annesinin yanında yapıyor bide bende efendim noldu diye çıkıştım bu bana gözlerini büyüte büyüte konuluyor anlayacağınız rencide oldum her şeyi atan beyan benle tartıştı ertesi gün yani bugün de sabah benimle baya tartıştı annesi duydu herşeyi kafayı yedim evde çok kırıldım çok kötü oldum sabah dürte dürte kaldırıyor beni dokunma diyorum inadına yine yapıyor oğlum lu moğlum şu konuluyor benimle bende benimle asker arkadaşınmışım gibi konuşma dedim hadi ordan diyor böyle sürekli salak salak konuşmalar iyice sinirlendin yazıklar olsun sana verdiğim emeklere dedim ben burda onun annesine bakıyorum ki bakmak zorunda değilim kahvesi çayı yemeği eksik olmuyor bide beni rencide ediyor ben bunları haketmiyorum benimle zıtlaşıyor ağlatıyor beni hüngür hğndğr almış çocuğu annesinin yanına götürmüş orada şarkı türkü söylüyor bu nasıl bişey ya benim değerim bu mu ona dedim ki babamı ararım giderim bak dedim ara babanı diyor o kadar gözden çıkarmış bende aradım babamı durumu bahsettim kızım sen nolursa olsun yuvanın başını tut bizim için bile olsa eşinle karşı karşıya gelme diyor onun annesi de oğlunu pıhpohlıyor demiyor ki kıza niye öyle yaptın niye böyle yaptın demiyor bişey yapıyor annesine soruyor yanına oturmuyor gidiyor sağa sola oturuyor hep belli etti ne özelimizi varsa bide bu kadın 2a y kalır bizde zaten çocuk diş döneminde uyutmuyor ne bnei ne kendini çok yoruluyorum kıymetim de bilinmiyor çok üzülüyorum zaten o düzgün olsa oğlunu çeker kenara kızar benim annem babamın farkı onun farkı işte biraz uzun oldu ama çok bunaldım kızlar biyerde içimi dökmem gerekiyordu zaten ablam hasta psikolojik neler yaşadık biz ve hala yaşıyoruz üzüldüğüm şeyler var yani ben haketmiyorum bunları ya 2 dakika annemle konuşayım dedim olana bak annemi aradım diye rahatsız oldun dimi diyorum evet diyor bana ben daha ne diyeyim
Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem ,Canım valla senin kaynanan seninle 1 hafta kalıyor benimki benimle ömürlük kalıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece
Canım senin kaynanan senin yanında 1 hafta kalacak benimki ömürlük kalıyor ben kaynanam kayınpederimle yaşıyorum bazı sebeplerden dolayı maalesef. 4 aylık bebeğim var ve ben bu bebeği bu 4 ayına getirene kadar bir gözümü beyazlattım resmen. Kaynanam herşeye ama herşeye karışıyor herseye konuşuyor özellikle kafasını benim ve bebeğimle bozmuş bir gün geliyor diyor çocuğun kolu yamuk gözü şaşı kafası çok uzun bu çocuk doymuyor daha neler neler. Kocam da bütün bunlara rağmen sadece ailesini savunuyor ben bişey dediğim an bişey olmaz mecbur katlanacaksın diyor ben annemle babamı sokağa atamam diyor. Ben büyük yemin ettim kaynanam bu evden gidene kadar asla ve asla 2.cocuk düşünmüyorum çünkü bebeğimi büyütene kadar çok çektim hala da çekiyorum. Ben aslında böyle bir konu açacaktım senin yazman iyi oldu insan ciddi anlamda psikolojisi bozuluyor benim kaynanam benim sütümün kesilmesine sebep oldu çok şeyler yaşadım sadece kendi ailem ve bebeğim için katlanıyorum bütün bunlara. Çünkü 3 Ay önce 17 yaşında erkek kardeşimi kaybettim o zamanlar da yeni kırkım çıkmıştı annemle babam yaşamıyor gibi bişey bide benim derdimle uğraşsınlar istemiyorum. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın şükret canım 1 hafta kalacakmış sadece
Canım ben 1 hafta demişim kusura bakma tam okuyamamışım olsun sen sabret sabrın sonu selamettir derler eninde sonunda evine gidecek çok şükür. Ben artık kendi durumumu kabullendim bana da Allah büyüktür. Çok şey yaşadım çok şeye göz yumdum herşey kendi annem babam ve bebeğim için onları çok seviyorum senin durumuna çok üzüldüm bire bir aynılarını yaşadım belki de daha kötüsünü ama elden bazen cidden hiçbir şey gelmiyor sadece dua etmekten başka ölüm var ve ben kimseyi kırmak üzmek istemiyorum
Canim neden katlanan taraf sadece sen oluyosun ,herkes sinirini bilsin tmm anasi babasi insan sokaga atamaz ama anasida haddini bilsin senin sutunun kesilmesine sepep olmaya hakki yok ,bir arada yasayacaksaniz hetkes yerini bilsin bence kocanla konusman gerek katlaniyosun ama 5 yil sonra neden katlandim en guzel yillarim heba oldu diye kafayi yiceksin ,ben sahsen yasadim simdi neden bu kadar sustum ezildim cektim diye kafayi yiyorum sinir hastasi oldum resmen tecrubemle konusuyom ,o yuzden sineye cekmeni tavsiye etmiyom, tabi herkeste ayni etkiyi birakiyomu bilmem ,Canım valla senin kaynanan seninle 1 hafta kalıyor benimki benimle ömürlük kalıyor
Canım ben 1 hafta demişim kusura bakma tam okuyamamışım olsun sen sabret sabrın sonu selamettir derler eninde sonunda evine gidecek çok şükür. Ben artık kendi durumumu kabullendim bana da Allah büyüktür. Çok şey yaşadım çok şeye göz yumdum herşey kendi annem babam ve bebeğim için onları çok seviyorum senin durumuna çok üzüldüm bire bir aynılarını yaşadım belki de daha kötüsünü ama elden bazen cidden hiçbir şey gelmiyor sadece dua etmekten başka ölüm var ve ben kimseyi kırmak üzmek istemiyorum
Saygida kusur etseydin en kiymetli sen olurdun emin olEşin neden istemiyo canım ayrılmayı okadar tartışmayı göre göre