Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varDertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺
Bunun dışında hiç bi sorunumuz yok onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam oda beni çok seviyo bunu her seferinde dile getiriyo.birbirimizi kolay kazanmadik...ama işte bu arkadaşlarda olmasa daha iyi olacaktı ama napalim dediğim gibi şükretmek lazım onun kusuru da bu
Olsun canım dediğim gibi buna şükür . bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa benide yanında götürür yada çocukluk arkadaşı ise eve çağırır hep beraber eğleniriz ama yeni arkadaşları olursa yanında götürmez can sıkıntısından patlarım o gelene kadar
Olsun canım dediğim gibi buna şükür . bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa benide yanında götürür yada çocukluk arkadaşı ise eve çağırır hep beraber eğleniriz ama yeni arkadaşları olursa yanında götürmez can sıkıntısından patlarım o gelene kadar
Bizimkiler liseden arkadaş ve hepsi okey bağımlısı napsamda uzak tutamadım onlar kahvede takiliyo beni nerde yanında götürecek eskisi gibi full gitmiyo arada evde kaliyo ama onlar çağırınca iki eli kanda olsa bırakır gider o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Olsun canım dediğim gibi buna şükür . bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa beni
Bizimkiler liseden arkadaş ve hepsi okey bağımlısı napsamda uzak tutamadım onlar kahvede takiliyo beni nerde yanında götürecek eskisi gibi full gitmiyo arada evde kaliyo ama onlar çağırınca iki eli kanda olsa bırakır gider o derece
Canım benimkiler çok geç yatar erkenden de uyanırlar
Evet canım Netflix te toilet diye bi film izledik aşırı güzeldi biraz uzundu ama değdi tavsiye ederim
Evet canım Netflix te toilet diye bi film izledik aşırı güzeldi biraz uzundu ama değdi tavsiye ederim