Sorum var Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde demdem tarafından oluşturulan Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,695 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dertlesmek istiyorum. Biraz beni dinlicek birileri lazim bana🥺🥺
Konbuyu başlatan demdem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bunun dışında hiç bi sorunumuz yok onu o kadar çok seviyorum ki anlatamam oda beni çok seviyo bunu her seferinde dile getiriyo.birbirimizi kolay kazanmadik...ama işte bu arkadaşlarda olmasa daha iyi olacaktı ama napalim dediğim gibi şükretmek lazım 🤲onun kusuru da bu 🤷
Olsun canım dediğim gibi buna şükür 🙏🏻 . 😂😂bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar 😂😂o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa benide yanında götürür yada çocukluk arkadaşı ise eve çağırır hep beraber eğleniriz ama yeni arkadaşları olursa yanında götürmez 😂😂can sıkıntısından patlarım o gelene kadar

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Olsun canım dediğim gibi buna şükür 🙏🏻 . 😂😂bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar 😂😂o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa benide yanında götürür yada çocukluk arkadaşı ise eve çağırır hep beraber eğleniriz ama yeni arkadaşları olursa yanında götürmez 😂😂can sıkıntısından patlarım o gelene kadar
Bizimkiler liseden arkadaş ve hepsi okey bağımlısı 🥺🥺🤷napsamda uzak tutamadım onlar kahvede takiliyo beni nerde yanında götürecek 🤩eskisi gibi full gitmiyo arada evde kaliyo ama onlar çağırınca iki eli kanda olsa bırakır gider o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olsun canım dediğim gibi buna şükür 🙏🏻 . 😂😂bnede kocamın arada arkadaşından şikayet ederim ama adam ayda bir filan dışarı çıkar 😂😂o yüzden asla sorun yapmıyorum genel olarak bneimle tanıştıedığı kişiler olursa beni
İyi seyirler canım benim ❤️
Daha uyumadı mı minik
Canım benimkiler çok geç yatar erkenden de uyanırlar 🥴

Evet canım Netflix te toilet diye bi film izledik aşırı güzeldi biraz uzundu ama değdi 🥰 tavsiye ederim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bizimkiler liseden arkadaş ve hepsi okey bağımlısı 🥺🥺🤷napsamda uzak tutamadım onlar kahvede takiliyo beni nerde yanında götürecek 🤩eskisi gibi full gitmiyo arada evde kaliyo ama onlar çağırınca iki eli kanda olsa bırakır gider o derece

Evet canım Netflix te toilet diye bi film izledik aşırı güzeldi biraz uzundu ama değdi 🥰 tavsiye ederim
Yaa maşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Yaa kahve ortamı kötü olmuş inşallah zamanla daha da azalır canım 🤲🏻

demdem

Kayıtlı Üye
rank

Tm cnm bakmaya csliscam🤣

Tüm sayfalar yüklendi.