Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,422 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgim

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlısıyla Çarşamba günü günü 2 inci düzey renkli ultrasyon girecem dua edin kızlar allahin izniyle birsey çıkmasın bundan önce 1 oğlumu kaybettim ardına 2 kere düşük yaptım Rabbım kimin duası kabul olunur bilinmez duaya ihtiyacım var lütfen teşekkür ederim şimdiden
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bende detaylı ultrasona gireceğim nasıl oluyor biliyorsan bilgi verirmisin?

T

Toprak

Guest
Kızlar hayırlısıyla Çarşamba günü günü 2 inci düzey renkli ultrasyon girecem dua edin kızlar allahin izniyle birsey çıkmasın bundan önce 1 oğlumu kaybettim ardına 2 kere düşük yaptım Rabbım kimin duası kabul olunur bilinmez duaya ihtiyacım var lütfen teşekkür ederim şimdiden
🙏🙏🙏🙏

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm çok şükür renkli ultrasyon çektirdim elhamdülillah bi sıkıntı çıkmadı sizede tavsiye edeyim gerçekten bebeğinizin herseyine kadar bakıyorlar doktor 🥰

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Cnm çok şükür renkli ultrasyon çektirdim elhamdülillah bi sıkıntı çıkmadı sizede tavsiye edeyim gerçekten bebeğinizin herseyine kadar bakıyorlar doktor 🥰
Çok şükür allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende ayın 20'sinde gideceğim inşallah kendi doktorun mu baktı başka bir bölümden biri mi baktı?

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende ayın 20'sinde gideceğim inşallah kendi doktorun mu baktı başka bir bölümden biri mi baktı?
Başka hastaneye gittim perinatoloji bölümü baktı cnm Rabbım sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gülüm amin

Tüm sayfalar yüklendi.