Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,965 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ya kızlar şimdi hastaneden geldim perişan oldum hasta halimle eşim de sinirlendi bende benim doktorum marmaray hastanesinde detaylı ultrason yapabileceğimi söyledi gittik hastaneye normal muayene girdim doktor gebe polikliniği biz yapmiyoruz diyo hangi bölüm yapar hangi hastane yardımcı olurmusunuz deliriyorum
Perinatoloji canim

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar şimdi hastaneden geldim perişan oldum hasta halimle eşim de sinirlendi bende benim doktorum marmaray hastanesinde detaylı ultrason yapabileceğimi söyledi gittik hastaneye normal muayene girdim doktor gebe polikliniği biz yapmiyoruz diyo hangi bölüm yapar hangi hastane yardımcı olurmusunuz deliriyorum
18 23 hafta arası bakılıyor canım detaylı ultrasona
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

18 23 hafta arası bakılıyor canım detaylı ultrasona
Detaylı ultrasona bakan bölüm perinatoloji canım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Insanlari ne hale dusuruyorlar !

Tüm sayfalar yüklendi.