Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif2134 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,454 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Elif2134
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar detaylı ultrason yaptırmayan veya yaptırmamayı düşünen varmı aranızda sorun oluomu
Ben yaptırıyorum canım pazartesi yapılacak inş detaylı ultrason. Yaptırmayan arkadaşları anlayamadım. Doktorları bir sornaki muayene nasıl geçiriyor. Benimkinde yaptırıp yaptirmama gibi bir konu yok hepsi tam tesekkurlu olamsi gerekiyor. Bu konuda yaptırmayan arkadaşlar bir sornaki muayenesini nasıl oluyor beni aydınlatırsa sevinirim.☺️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar detaylı ultrason yaptırmayan veya yaptırmamayı düşünen varmı aranızda sorun oluomu
Cnm ben ikili 3 tarama testleri yapmadim.. ama detayliya kesinlikle girecem yani bebekte ne var ne yok belirlenir en azından soğuk öncesi tedavi gerekiyorsa doktor anne karnında tedavi bile onerebilir bence girmemezlik yapma .. detaylıya gir yani

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırıyorum canım pazartesi yapılacak inş detaylı ultrason. Yaptırmayan arkadaşları anlayamadım. Doktorları bir sornaki muayene nasıl geçiriyor. Benimkinde yaptırıp yaptirmama gibi bir konu yok hepsi tam tesekkurlu olamsi gerekiyor. Bu konuda yaptırmayan arkadaşlar bir sornaki muayenesini nasıl oluyor beni aydınlatırsa sevinirim.☺️
Valla onu bende merak ediyorum ☺️ ilk gebeliğim de gittiğim doktor istersen demiyordu yaptır gel sonuca bakalım diyordu, şuan ki doktor öyle değil ama ben yine de bildiğim yoldan gidiyorum herşeyini yaptırıyorum 🥰

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar detaylı ultrason yaptırmayan veya yaptırmamayı düşünen
Şöyle bir anımı anlatayım görümcem doğum için kapıda beklerken dr bir kadını eşini çağırdı içeriden cıktı baba ağlıyor anneneyi çağırdı teyzesini çağır allahım dedim ya bebek ya anne vefat etti zannettim bende ağladım dr kapıda babaya dedi ki biliyormuydunuz durumu detaylı yatırmadınız mi şimdi odada bebeğini bekleyen anneye ne diyeyim bebegin nerde emzirmeyeceksin falan diye meğer anne bebek sağmış şükür ama bebekte dudak damak yarigi varmış acil bebek kuvezli ambulans ile başka yere sevk ettiler bu gibi durumlar önceden bilinirse plastik cerrahi olan bir hastanede doğum oneriliyormus yani şöyle soyleyim başka her hangi bir sıkıntı varsa önceden bilindiği ve o bebegin öyle doğacağı için ekip bekliyormuş bu yüzden detaylı önemli ihmal etmeyin derim şahsi fikrim ona gore doğum anında erken müdahaleler hayat kurtarabiliyor da detayliya girdiğimde ilk dudağına ve sırtında omurgada aciklik var mı diye baktılar uzun oldu kusura bakmayın

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Detaylı kesinlikle önemli. Ablam yigenime hamileyken bebişinde sorun çıkmıştı böbreklerinde anne karnında hemen tedaviye başlandı. Erkenden farkettiler şükürler olsun. Doguduktan sonrasında da birazcık ilaç tedavisi gördü şuan hiçbirşeyi yok. Ama farkedilmese detaylı yaptırmamış olsa çok ciddi Bi sorun hasar olucaktı ırmagımızda. Bide detaylı ultroson kötü birşey degil ki çocugun Bi sıkıntısı var mı ona bakılıyor Bi zararı yok tam tersine yapılması gereken birşey bence canım. Ben yaptırdım sıkıntı çıkmadı ama erken dogum olma ihtimalini farkettiler hemen doktorum tedaviye başladı.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Şöyle bir anımı anlatayım görümcem doğum için kapıda beklerken dr bir kadını eşini çağırdı içeriden cıktı baba ağlıyor anneneyi çağırdı teyzesini çağır allahım dedim ya bebek ya anne vefat etti zannettim bende ağladım dr kapıda babaya dedi ki biliyormuydunuz durumu detaylı yatırmadınız mi şimdi odada bebeğini bekleyen anneye ne diyeyim bebegin nerde emzirmeyeceksin falan diye meğer anne bebek sağmış şükür ama bebekte dudak damak yarigi varmış acil bebek kuvezli ambulans ile başka yere sevk ettiler bu gibi durumlar önceden bilinirse plastik cerrahi olan bir hastanede doğum oneriliyormus yani şöyle soyleyim başka her hangi bir sıkıntı varsa önceden bilindiği ve o bebegin öyle doğacağı için ekip bekliyormuş bu yüzden detaylı önemli ihmal etmeyin derim şahsi fikrim ona gore doğum anında erken müdahaleler hayat kurtarabiliyor da detayliya girdiğimde ilk dudağına ve sırtında omurgada aciklik var mı diye baktılar uzun oldu kusura bakmayın
Benim arkadaşımın da kızının dudağı yarıktı ama biliyorlardı, detaylı da öğrenmişlerdi. Doğar doğmaz ameliyat edildi şimdi 8 aylık hiç bişeyi kalmadı. Detaylı gerçekten önemli birşey

Tüm sayfalar yüklendi.