Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif2134 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,455 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Elif2134
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Şu şekilde sorun olmadıgı halde bazı doktorlar sorun var diıo gebelik resmen zehir oluo. Bide fiyatlar çok yüksek

Evet fiyatlar yüksek ama bebek içinde sanki önemli birşey iyi doktora denk gelmek lazım sanırım 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Güvenli bulmadım aç karnına şekerli su rahatsız ediyormuş ben gerek duymadım ama herkesin kendi kararı
Anladım

Son düzenleme:

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Şu şekilde sorun olmadıgı halde bazı doktorlar sorun var diıo gebelik resmen zehir oluo. Bide fiyatlar çok yüksek
Ben iyiki de gitmişim detaylıya birşey çıkmadı şükür. Doktorum mükemmeldi. Uzman doktor bakıyor zaten benim çevremdeki herkes yaptırdı. Birşey yokken hiçbir doktor birşeyi var demedi. Ablam da yigenim için sıkıntı oldugu söylenildi. Hemen tedaviye başlanıldı. Sogduktan sonrasında çok az tedavi gördü şükür iyi şuan. Detaylı kesinlikle önemli birşey. Sıkıntı varsa müdahale ediliyor. Ama dediginiz gibi sıkıntı yoksa var diyen doktor gerçekten görmedim ben. Benim gittigim doktor işinde çok çok iyi hatta kızımı sevdi çokta ilgilendi herşeyi anlattı uzun uzun baktı. Demek ki iyi doktora denk gelmek gerekiyor canım 🧚‍♀️

Elif2134

Kayıtlı Üye
rank
Ben iyiki de gitmişim detaylıya birşey çıkmadı şükür. Doktorum mükemmeldi. Uzman doktor bakıyor zaten benim çevremdeki herkes yaptırdı. Birşey yokken hiçbir doktor birşeyi var demedi. Ablam da yigenim için sıkıntı oldugu söylenildi. Hemen tedaviye başlanıldı. Sogduktan sonrasında çok az tedavi gördü şükür iyi şuan. Detaylı kesinlikle önemli birşey. Sıkıntı varsa müdahale ediliyor. Ama dediginiz gibi sıkıntı yoksa var diyen doktor gerçekten görmedim ben. Benim gittigim doktor işinde çok çok iyi hatta kızımı sevdi çokta ilgilendi herşeyi anlattı uzun uzun baktı. Demek ki iyi doktora denk gelmek gerekiyor canım 🧚‍♀️
Kesinlikle doktor çok önemli

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar detaylı ultrason yaptırmayan veya yaptırmamayı düşünen varmı aranızda sorun oluomu
Canım benim üç kere hamilegim oldu üçünde de doktor lar ne istedi ise yaptırdım detaylı ultrason ikili üçlü tarama testi şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı hepsi de bebeğimin sağlığı için di zaten yan etkli birşey olsa doktorlar boşuna onermez

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaslar detaylı ultrason yaptırmayan veya yaptırmamayı düşünen varmı aranızda sorun oluomu
Detaylı yaptırın bence bir şey kaybetmezsiniz şahsen ben yaptırdım bebekte kalbinde parlaklık var denildi 28. Haftaya kadar geçer kendiginden eğer geçmezse tedavi uygulanır dedi şükür 26. Hafta o parlak gitmişti en azından önceden önlem alınır evladınız için doğduğu zaman pişman olmak istemez hiç bir anne baba tedbir önemli

Tüm sayfalar yüklendi.