Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle bir anımı anlatayım görümcem doğum için kapıda beklerken dr bir kadını eşini çağırdı içeriden cıktı baba ağlıyor anneneyi çağırdı teyzesini çağır allahım dedim ya bebek ya anne vefat etti zannettim bende ağladım dr kapıda babaya dedi ki biliyormuydunuz durumu detaylı yatırmadınız mi şimdi odada bebeğini bekleyen anneye ne diyeyim bebegin nerde emzirmeyeceksin falan diye meğer anne bebek sağmış şükür ama bebekte dudak damak yarigi varmış acil bebek kuvezli ambulans ile başka yere sevk ettiler bu gibi durumlar önceden bilinirse plastik cerrahi olan bir hastanede doğum oneriliyormus yani şöyle soyleyim başka her hangi bir sıkıntı varsa önceden bilindiği ve o bebegin öyle doğacağı için ekip bekliyormuş bu yüzden detaylı önemli ihmal etmeyin derim şahsi fikrim ona gore doğum anında erken müdahaleler hayat kurtarabiliyor da detayliya girdiğimde ilk dudağına ve sırtında omurgada aciklik var mı diye baktılar uzun oldu kusura bakmayın
Şu an anne karnında BİLe yapılan müdahale tedaviler var ne zorluğu var ki anlamıyorum başı ağrısa keyfine göre bilinçsizce ilaç kullanan insanlar çocuklarına gelince yok aşı yaptırmam yok kan aldırmam anlamıyorum gerçekten
Ya bu ben yaptırmadım bişey olmadı diyenler neye dayanarak konuşuyor anlamadım. Senin bebeğinde problem çıkmaması başkasında da çıkmayacağı anlamına mı geliyor?
Bu tıpkı şöyle bişey:
Ben emniyet kemeri takmıyorum, hala ölmedim.
Ben sigara içiyorum, kanser olmadım.
Gibi gibi…
Ben yaptırıyorum canım pazartesi yapılacak inş detaylı ultrason. Yaptırmayan arkadaşları anlayamadım. Doktorları bir sornaki muayene nasıl geçiriyor. Benimkinde yaptırıp yaptirmama gibi bir konu yok hepsi tam tesekkurlu olamsi gerekiyor. Bu konuda yaptırmayan arkadaşlar bir sornaki muayenesini nasıl oluyor beni aydınlatırsa sevinirim.
Yaptırdım ama 2li ve 3lü yaptırmadım istemiyorum diye imza attım gerçi özelde anlayış gösteriyolarda devlette biraz irdeliyolar şeker yükleme yaptırmadım dedim biraz hoş karşılanmadım
Yaptırdım ama 2li ve 3lü yaptırmadım istemiyorum diye imza attım gerçi özelde anlayış gösteriyolarda devlette biraz irdeliyolar şeker yükleme yaptırmadım dedim biraz hoş karşılanmadım
Aslında detaylıya uzman bakıyo direk tabi illa bişey var desede doğunca yada doğana kadar düzeliyor bu konuda iyi aydınlatıp bilgi vermeli inceleyen doktor yoksa dediğiniz gibi zehir olur ama ben 2li 3lü testten farkı aldırmak için değil sorun varsa doğunca falan müdahale edilebilir olduğundan detaylıyı yaptırdım bi