Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay anne olmak zor hemde çok ama bu minik beni çok yıpratıyor kız bak bugün evin altını üstünü her yeri eşim süpürdü tek yaptığım arkasından silmek oldu adam halıları bile çırptı düşün dip bucak ama ona rağmen sanki bütün işi ben yapmışım gibi ağrım var
Merhaba hanımlar 27. Haftaya girmek üzereyim şehir değişikliği sebebiyle doktorda değiştirmek zorunda kaldım. kendi doktorum detaylı ultrasona gerek duymadı gebelikte herhangi bir problem çıkmadı ama suanki doktorum yaptır yinede dedi sizce de geç olmadı mı hafta olarak düşünceniz nelerdir çok kafam karışık
Ben 22.haftadayım bana 1 ay sonra detaylı ultrasona gitmem gerektiğini söyledi cnm yani tam olarak 3 hafta sonra gidicem 26.haftada giricem detaylıya yani senin 1 hafta geciktimi
Ben 22.haftadayım bana 1 ay sonra detaylı ultrasona gitmem gerektiğini söyledi cnm yani tam olarak 3 hafta sonra gidicem 26.haftada giricem detaylıya yani senin 1 hafta geciktimi
Ay anne olmak zor hemde çok ama bu minik beni çok yıpratıyor kız bak bugün evin altını üstünü her yeri eşim süpürdü tek yaptığım arkasından silmek oldu adam halıları bile çırptı düşün dip bucak ama ona rağmen sanki bütün işi ben yapmışım gibi ağrım var