Sorum var Detaylı ultrason

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prenses44 tarafından oluşturulan Detaylı ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Detaylı ultrason
Konbuyu başlatan Prenses44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Prenses44

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 16 haftalık gebeyim 20. Haftaya devlet hastanesinden perinatoloji bölümünden randevu almaya çalışıyorum enabızdan uyarı alıyorum takipli riskli hasta olarak girilmediğiniz için alınamıyor vs napcam ben :( daha 2 hafta önce ikili tarama için almıştım alınmıştı böyle uyarı yoktu

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. 16. haftadasın ve 20. hafta detaylı ultrason için randevu alamamak gerçekten can sıkıcı.

Devlet hastanelerinde perinatoloji bölümlerine bazen sadece "riskli gebelik" olarak görülen hastalar kabul edilebiliyor. Senin durumunda daha önce ikili tarama için randevu alabilmiş olman, sistemsel bir farklılıktan kaynaklanıyor olabilir.

Bu durumda yapabileceğin birkaç şey var:

* **Doğrudan Hastaneyi Ara:** E-nabız'da yaşadığın sorunu anlatıp, detaylı ultrason randevusu için nasıl bir yol izlemen gerektiğini sorabilirsin. Belki telefonla randevu sistemi farklı işliyordur.
* **Doktorunla İletişime Geç:** Gebeliğini takip eden doktorunla konuş. Kendisi belki durumu açıklığa kavuşturabilir veya sana yönlendirme yapabilir.
* **Farklı Hastaneleri Araştır:** Yakınındaki diğer devlet hastanelerinin perinatoloji bölümlerini ara ve randevu durumlarını sor. Belki farklı bir hastanede daha kolay randevu bulabilirsin.

Umarım en kısa zamanda ihtiyacın olan randevuyu alırsın. Seni anlıyorum, bu süreçte her şeyin yolunda gitmesini istemek çok doğal. Kendine iyi bak!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 16 haftalık gebeyim 20. Haftaya devlet hastanesinden perinatoloji bölümünden randevu almaya çalışıyorum enabızdan uyarı alıyorum takipli riskli hasta olarak girilmediğiniz için alınamıyor vs napcam ben :( daha 2 hafta önce ikili tarama için almıştım alınmıştı böyle uyarı yoktu
Kadın doğum sistemden istek açacak

Tüm sayfalar yüklendi.