Devam sütü daha mı tok tutuyor geceleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlk6 tarafından oluşturulan Devam sütü daha mı tok tutuyor geceleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 399 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devam sütü daha mı tok tutuyor geceleri
Konbuyu başlatan Mlk6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar anne sütü bir mucize ama devam sütü daha mı tok tutuyor bebeği daha az uyanıyormuş diyorlar sütü yetmeyip de verenlerin cevabını bekliyorum

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar anne sütü bir mucize ama devam sütü daha mı tok tutuyor bebeği daha az uyanıyormuş diyorlar sütü yetmeyip de verenlerin cevabını bekliyorum
Canım çocuk süt yetmediği için değil midesi küçük olduğu için çabuk doyup çabuk acıkıyor uyanıp anne sütü içecek ki sarılık olmasın

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne kadar emzirirsen sütünde o kadar artar elinden geldikçe mama verme devam sütü daha fazla tok tutar diye bişey yok oda aynı sıvı sonuçta, en iyisi tabiki anne sütü bebeğin gelişimi açısından

Tüm sayfalar yüklendi.