Sorum var Devlet Hastanesi

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Devlet Hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 662 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet Hastanesi
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Detaylı ultrason için önce kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor sonra perinatolojiden randevu alabiliyorsun. Tabi detaylı ultrason için uygun olan doktor seçimini yapman gerek sonrasında her doktor kabul etmeyebiliyor mhrs de randevu ararken görürsün muhtemelen. Ve bir ay öncesinden bakmaya başlamalısın aksi takdirde randevu bulmak çok zor malesef
Ben öyle de deniyim inşallah alabilirim çok teşekkür ederim 🥰

S

S m

Guest
Cnm öyle ama bak zaten Bebek dört aya girince yine perinatoloji ye gömderiyorlar bebekte herhangi bir sorun varmı yokmu diye yani sırf risk taşıdığı için deyil Allah yardımcın olsun inşallah cnm ne diyim
Beni bir hafta önce zaten oraya yönlendirdiler randevu al ikili test için bende aldım gittim ikili gecikmiş dedi üçlü testi yaptılar kan ver idrar ver dedi verdim iki hafta sonra bana da kadın doğum uzmanına da gidebilirsin dedi bende tamam dedim o sırada ben hocam detaylı ultrason için ne zaman dedim o da söylediği tek şey araştırman gerekiyor dedi sanırım özel hastanelerden bahseti benim anladığım bu sonuç için oraya tekrar randevu aldım aynı doktora bir buçuk hafta var önümüzde gittiğimde tekrar soyliycem heryerde bu bölümde yapılıyor siz neden yapmıyorsunuz diye sorucam inşallah bakar diye umud ediyorum cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çok sağolun ☺️ 🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bakarlar cnm kadın doğuma söyle yönlendirme yapsın senı kagıt verirse bakarlar
Soyliycem kesinlikle inşallah bakarlar cevap için teşekkür ederim 🤗

Son düzenleme:
S

S m

Guest
İnşallah bakar cnm sıkıntı yapma
İnşallah yok canım ne yapalım eşimde diyor olmazsa özele gideriz sonuç için 9 gün sonra gidicem o bölüme perinatoloji ye yapsalarda yapmasalarda burdan yazarım nasibimizde ne varsa onu gorecez Allah öncelikle hepimiz için hayırlısını versin 🤲 gerisi gelir Rabim evlerimizde huzur bereket eksik etmesin inşallah amin 🤲 🌹 ☺️

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İnşallah yok canım ne yapalım eşimde diyor olmazsa özele gideriz sonuç için 9 gün sonra gidicem o bölüme perinatoloji ye yapsalarda yapmasalarda burdan yazarım nasibimizde ne varsa onu gorecez Allah öncelikle hepimiz için hayırlısını versin 🤲 gerisi gelir Rabim evlerimizde huzur bereket eksik etmesin inşallah amin 🤲 🌹 ☺️
Amin cnm

Tüm sayfalar yüklendi.