Devlet hastanesinde cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Anneadayii tarafından oluşturulan Devlet hastanesinde cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,142 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Devlet hastanesinde cinsiyet
Konbuyu başlatan Anneadayii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Anneadayii

Kayıtlı Üye
rank
14+6 haftalık hamileyim. Haftaya kontrolüm var. Önceki gittiğimde 13+0di ve doktor daha belli olmaz dedi cinsiyet için. Haftaya gittiğimde cinsiyet belli olur mu kesin şekilde

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
14+6 haftalık hamileyim. Haftaya kontrolüm var. Önceki gittiğimde 13+0di ve doktor daha belli olmaz dedi cinsiyet için. Haftaya gittiğimde cinsiyet belli olur mu kesin şekilde
Ekstra devlettede ilk haftalarda kontrol yaptiriyodum ozeldeki doktorum 12+4 falan erkek dedi 14 hafta devlette kontrolumde de erkek dedi . Kesin soyler eger erkekse 😂 kiz geç gosterir kendini

• Beğen
Tepkiler: Tgc

Anneadayii

Kayıtlı Üye
rank
Ekstra devlettede ilk haftalarda kontrol yaptiriyodum ozeldeki doktorum 12+4 falan erkek dedi 14 hafta devlette kontrolumde de erkek dedi . Kesin soyler eger erkekse 😂 kiz geç gosterir kendini
Her gittiğimde soruyodum Doktor sağlıklı olsun diye dua etcegine cinsiyet derdine mi düştün dedi ilk bebek eşya falan almak istiyorum yani 13de daha belli olmaz dedi kızsa biraz daha mı bekletir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende tam 16 da gittim devlete söyledi cnm erkek diye, görürse derler sanada.
20den önce yine değişme ihtimali var demi yanlış görme gibi falan

ayalcinim

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte bebeğin cinsiyetinin binmesi 14. haftadan itibaren olabilmekte. Ancak gebeliğin 20. haftasından itibaren morfolojik ultrason yoluyla doktor bebeğin cinsel organlarını daha iyi ayırt edebilir.

Tüm sayfalar yüklendi.