Devlet-Özel Hastane Kiyaslamasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Paramedik anne tarafından oluşturulan Devlet-Özel Hastane Kiyaslamasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,858 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Devlet-Özel Hastane Kiyaslamasi
Konbuyu başlatan Paramedik anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰
Çevremdeki herkes özelele o kadar para veriyorsun ama karşılığında insan gibi muamele görüyorsun doğumu özelde yap güzel ilgileniyorlar diyor.
Kime sorsam devlet pişmanlığı yaşıyor.
Doktoru iyi olsa hemşireler normal olmuyor diyor. Bilemiyorum Allah kolaylık versin hepimize. Çok fazla hasta görüyorlar bıkmışlar artık sanki bedava çalışıyor gibi hareket ediyor doktorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani tabi bide özelde şöyle bir avantaj var gebelik takibini yapan doktor gece saat kaç olursa olsun doğuma geliyor. Ama devlette kim denk gelirse o doğumu yaptırıyor. O stres ağrılı halinle tanıdığın doktorun olması büyük bir avantaj.
Devlette Ya vicdan yoksunu birine denk gelirsek. O kadar çok kötü tecrübe hikayesi dinledim ki devletle ilgili açıkçası korkuyorum ama bı yandan da gönlüm devletten yana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani tabi bide özelde şöyle bir avantaj var gebelik takibini yapan doktor gece saat kaç olursa olsun doğuma geliyor. Ama devlette kim denk gelirse o doğumu yaptırıyor. O stres ağrılı halinle tanıdığın doktorun olması büyük bir avantaj.
Devlette Ya vicdan yoksunu birine denk gelirsek. O kadar çok kötü tecrübe hikayesi dinledim ki devletle ilgili açıkçası korkuyorum ama bı yandan da gönlüm devletten yana

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Devlet hastanesinde doğum yaparken basim döndü yere dusunce damar yolu koptu yere kan sicrayinca bakici kadin hanem sen napiyorsun diye bagiriyordu elimi uzattim inanin elimi bile tutmadi tezgaha tutun kalk dedi bana ama gecen gün ozel hastaneye gittim spiral için ordaki görevli hemsire yemin ederim kilotumu giydiriyirdu giyebilirim desemde hayir sen eğilme giydiririm diyodu 🤔
Bende özele gidiyorum devlete bi kaç kez gittim geçip pecetesine kadar sen seriyorsun uzanacağın yerin özelde karnına dökülen sıvıyı BİLe onlar temizliyor gerçi ben izin vermiyorum para tuzagı diyolar ama gittiğim doktor tahlilleri bile kağıda yazıyo sağlık ocağında bunları yaptır sonuçları getir diyo demem o ki insan olmakla alakalı

Son düzenleme:
Özel hastaneler haddinden fazla pahalı evet ama devlet hastahaneleri de hastadan bıkmışlar ilgi yok soru soruyorsun cevap vermeye tenezzül etmiyor. Saçma sapan tavırlar. Ne yapacağız bilemiyorum. Gebelik takibi için ižele gidiyorum şuanda ama Özellikle doğumu devlette yapmak istiyorum özele o kadar doğum parası vermek çok extrem bı durum söz konusu olmadıkça gereksiz geliyor ama o stresle devlette bide deli bı doktora denk gelirsem dogurmadan hastahaneyi terk etmek zorunda kalırım diye de düşünmeden edemiyorum.
İşini hakkıyla yapan. Birine denk gelmek zor🤔
Valla canım bende doğumumun 1 tanesini devlet hastanesinde diğerini de sevk olarak özelde yaptım ama devlet hastanesinde çok iyi ilgilendiler ama ben bizim ilçedeki devlet hastanesini hiç beğenmiyorum aksine hiçbirşey bilmiyorlar ve her aletleri bozuk kızımda kalça çıkıklığı vardı ultrason cihazları bozukmuş ve ben sonradan öğreniyorum doktor desen ilgi alaka yok kafasına göre korse kullandırıyor çok sinir oldum

Tüm sayfalar yüklendi.