Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ankara bilkent şehir hastanesinde yaptım canım iki kez sezaryen doğumdan korkma . 40 dakika sürüyor doğum 20 dakikada bebeği sonraki 20 dakikada dikiş işlemlerini hallediyorlar sonra sizi aynı odaya alıyorlar. Hiç stres yapma hissetmiyorsun bile sadece karnına bastırdıklarını hissediyorsun ama oda sadece dokunduklarını herhangi bir acı sızlama olmuyor . Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ben özelde yaptım ama 30 dakika sürmedi bile doğumdan çıktım 12.15 de başladılar 12.45 geçe bebekle odadaydim korkma çabucak bitiyor stres yapma hiç bebeği görünce hepsi geçiyor zaten
Ben ankara bilkent şehir hastanesinde yaptım canım iki kez sezaryen doğumdan korkma . 40 dakika sürüyor doğum 20 dakikada bebeği sonraki 20 dakikada dikiş işlemlerini hallediyorlar sonra sizi aynı odaya alıyorlar. Hiç stres yapma hissetmiyorsun bile sadece karnına bastırdıklarını hissediyorsun ama oda sadece dokunduklarını herhangi bir acı sızlama olmuyor . Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cam sakura seseryandan herkes memnun canım benim eltim ve gelinimiz yaptı çok memnunlar hatta özelden daha çok memnunlar fakat normal doğum için aynı şeyi söylemiyorlar maalesef