Diş agrisi beni mahv ediyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Diş agrisi beni mahv ediyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,093 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş agrisi beni mahv ediyo
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Gül123🌸

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artik gücum kalmadi diş agrisina hic dözumum yok uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum diw hekimine gitmekde olmaz heyatdan soyudum resmen
Canim çok gecmis olsun ben de biliyorum bu dis agrisini çektirdim oyle geçti inşallah senin ki gecer karanfil yagi falan koy bakalim o uyusturuyo ağrıyan bölgeyi sifa olur inşallah

Begümm

Kayıtlı Üye
rank
Bende çare olarak sarimsak yedim günde iki diş şuan çok şükür kalmadı ağrı filan

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artik gücum kalmadi diş agrisina hic dözumum yok uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum diw hekimine gitmekde olmaz heyatdan soyudum resmen
Cnm gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun inşallah bn 20 lik dişimi 22 haftalıkken kadın doğum doktorumdan cektirebilirsin diye kağıt aldım çektirdim hiç bir sıkıntıda olmadı çok şükür hı cektirmem dersen müdahale olmazsa doktorum yazdığı kalsiyum ilacı var o çok iyi geliyo bak dis ağrısına bnim dişim agridiginda kesiyo bı dene istersen

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Cann çox yaxşı başa düşürəm. Məbdədə elə idi.Qalmıyan üsüla əl atmadım.Amma keçmədi.Axırda məcbur həkimə dedin.O hələkik bir qarqara yazıb.Onu istifadə edirəm. Azda olsa kömək edir.Daha bəbiş olnanacan idərə etməyə məcburam.Adı Furaçilin-dir

Can bu qarqaradan cetin rusiyada olsun şarifey almiwam tesir elemir o qeder agriyiki esebi his edirem özmu
çox yaxşı başa düşürəm.Içi boşdusa mixək keyəldir.Bidə onu sına bəlkə düzəldi

Nes1234

Kayıtlı Üye
rank
Canım 12ile 24.haftalar arasında diş sağlık problemlerine müdahale ediliyor. Kadın doğum uzmanindan rapor alıyorsun. Diş hekimine gidiyorsun gereken neyse yapıyor internette çok makale var oku

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar