Diş agrisi beni mahv ediyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Diş agrisi beni mahv ediyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,093 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş agrisi beni mahv ediyo
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Hiva

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artik gücum kalmadi diş agrisina hic dözumum yok uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum diw hekimine gitmekde olmaz heyatdan soyudum resmen
Ah kiyamam canım valla bende nerdeyse 19 gündür doğuma kalmış her Allah'ın günü dış agrisini çektim canım ilk üç ayda gittim düşük olur dediler birşey yapmadilar sonra gittim erken doğum olur dediler ellemediler gerçekten benimde artık dayanicak gücüm kalmadı sadece tuzlu gargara yapınca biraz rahatliyor o kadar bir an önce doğum yapsamda çeksem bunları rabbim yardimcimiz olsun ama gerçekten çok zor

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ah kiyamam canım valla bende nerdeyse 19 gündür doğuma kalmış her Allah'ın günü dış agrisini çektim canım ilk üç ayda gittim düşük olur dediler birşey yapmadilar sonra gittim erken doğum olur dediler ellemediler gerçekten benimde artık dayanicak gücüm kalmadı sadece tuzlu gargara yapınca biraz rahatliyor o kadar bir an önce doğum yapsamda çeksem bunları rabbim yardimcimiz olsun ama gerçekten çok zor
Canim cok saol karanfil yagi surdum biraz sakinlewdi wimdi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar