Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün de yazmıştım kizlar diş ağrısından duramıyorum şimdi tekrar gittim Dr antibiyotik yazdı ins rahatlarim.hamilelikte augmentin antibiyotik kullanan oldu mu
Bende kullandım hamile olanlara onu veriyorlar çok geçmiş olsun her hamilelik bir diş sorunu getiriyor hep duyuyorum üzülme stres yapma bebeğini düşün geçecek ins
Dün de yazmıştım kizlar diş ağrısından duramıyorum şimdi tekrar gittim Dr antibiyotik yazdı ins rahatlarim.hamilelikte augmentin antibiyotik kullanan oldu mu
Merhaba geçmiş olsun ben kullandım Augmentin 625 ama bi işe yaramadı 2. Günden hem bıraktım hemde tekrar acile gittik. Doktor bteral 500 diye ilaç yazdı. 2. Gününden yazıyorum çok az kaldı ağrı felan hemen kayboldu. (Bak antibiyotikten değil enfeksiyondan kork kanına geçer bebeğine ulaşırsa daha kötü) antibiyotik kendin alamazsın senin gebeliğine haftana uygunsa doktor yazar sana çünkü Augmentin genel yani idrar yoluna boğaz enfeksiyonuna da veriyorlar o yüzden dişe etkisi olmayabilir. Ama bana 2. Yazdıkları direk diş için. Bir de benim dişim apse yapıp şişti gözüm felan kapandı çok kötüydü...ayy neyse ☺ geçmiş olsun kullandım yani 25+4 deyim.