Diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fadime gg tarafından oluşturulan Diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,508 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş ağrısı
Konbuyu başlatan Fadime gg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Fadime gg

Kayıtlı Üye
rank
Dün de yazmıştım kizlar diş ağrısından duramıyorum şimdi tekrar gittim Dr antibiyotik yazdı ins rahatlarim.hamilelikte augmentin antibiyotik kullanan oldu mu

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Şahsen ben hiç antibiyotik kullanmadım ama kullananları duydum kuzum. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

A

Adsız anne adayı

Guest
Bende kullandım hamile olanlara onu veriyorlar çok geçmiş olsun her hamilelik bir diş sorunu getiriyor hep duyuyorum üzülme stres yapma bebeğini düşün geçecek ins

Fatoş Kara

Kayıtlı Üye
rank
Dün de yazmıştım kizlar diş ağrısından duramıyorum şimdi tekrar gittim Dr antibiyotik yazdı ins rahatlarim.hamilelikte augmentin antibiyotik kullanan oldu mu
Merhaba geçmiş olsun ben kullandım Augmentin 625 ama bi işe yaramadı 2. Günden hem bıraktım hemde tekrar acile gittik. Doktor bteral 500 diye ilaç yazdı. 2. Gününden yazıyorum çok az kaldı ağrı felan hemen kayboldu. (Bak antibiyotikten değil enfeksiyondan kork kanına geçer bebeğine ulaşırsa daha kötü) antibiyotik kendin alamazsın senin gebeliğine haftana uygunsa doktor yazar sana çünkü Augmentin genel yani idrar yoluna boğaz enfeksiyonuna da veriyorlar o yüzden dişe etkisi olmayabilir. Ama bana 2. Yazdıkları direk diş için. Bir de benim dişim apse yapıp şişti gözüm felan kapandı çok kötüydü...ayy neyse ☺ geçmiş olsun kullandım yani 25+4 deyim.

Tüm sayfalar yüklendi.