Kızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Kuzum doktor kontrolünde çektirebilrsin düşük doz ileKızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım kendi kendime korkuyorum yanlış bir karar verip bebeğime zarar vericem diyeKuzum doktor kontrolünde çektirebilrsin düşük doz ile
Gebe olup ta diş çektirenler var doğum doktorunun r kontrolündeTeşekkür ederim canım kendi kendime korkuyorum yanlış bir karar verip bebeğime zarar vericem diye
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim canım kendi kendime korkuyorum yanlış bir karar verip bebeğime zarar vericem diye
Son aylarda hiç bır işlem uygulamiyorlar antibiyotik kullanarak atlattım çok şükür bı hafta ağrıdan uyuyamadım apse yapmışKızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Bende uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum günlük hayatım yok yani ruh gibiyim sabah doktora gidicem ilaçla geçicek birşeyse kullanırım surda doğuma 50 gun kaldiSon aylarda hiç bır işlem uygulamiyorlar antibiyotik kullanarak atlattım çok şükür bı hafta ağrıdan uyuyamadım apse yapmış
21 haftalıkken çekmiştim çünkü dayanılarak gibi değildi.Kızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Ben 4 aylıkken çok kotu diş agrisi cektik doktora gittim olmaz dedi sonra karanfil yağı kullandım aninda uyuşturuyo bide sallandigi icin kendi kendine düştü kurtuldum ağrısı icin tek tavsiyem karanfil yağı hemen etkisini gösteriyo çektirme için de doktora danışman şartKızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Canım ılık su ya tuz ve sirke koy onun ile gargara yap faydası olur bide ben 33haftalik hamileyken eşim sağlık ocağında ki Dokturmuza söylemiş oda düşük dozlu antibiyotik yazmış di dişim içinKızlar 3 gün bitti ama benim bu dış ağrım geçmedi parol içiyorum fayda etmiyor hamilelik döneminde dış çektiren varmı ne yemek yiyebiliyorum nede elim kolum kalkıyor herşeyi denedim geçmedi cektireyim diyorum bebeğe zararı olursa diye korkuyorum
Canım karanfil yağı şişesi biticek neredeyse hiçbir etki etmedi bana kimsede bakıp sorumluluk almıyor ilaç bile yazmiyorlar valla deliricem kafamı kesip aticam ağlamaktan gözlerim şiştiBen 4 aylıkken çok kotu diş agrisi cektik doktora gittim olmaz dedi sonra karanfil yağı kullandım aninda uyuşturuyo bide sallandigi icin kendi kendine düştü kurtuldum ağrısı icin tek tavsiyem karanfil yağı hemen etkisini gösteriyo çektirme için de doktora danışman şart
Geçtimi ki peki bende antibiyotik kullanıp suanlik ağrıdan kurtulmak istiyorum diş çekiminide doğumdan sonraya bırakmak istiyorumCanım ılık su ya tuz ve sirke koy onun ile gargara yap faydası olur bide ben 33haftalik hamileyken eşim sağlık ocağında ki Dokturmuza söylemiş oda düşük dozlu antibiyotik yazmış di dişim için