Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yogurt la biskuvi diyosun diymi havuc denicam bide
Benimkidedi bi tik yok bakalim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynan canim sofrada oturyoruz kandini tabaklara atiyo benca yemek Canivari olacak gibi su veriyorum beberonda icmiyo resmen cam su bardaginda iciyo sapsik
Aynan canim sofrada oturyoruz kandini tabaklara atiyo benca yemek Canivari olacak gibi su veriyorum beberonda icmiyo resmen cam su bardaginda iciyo sapsik
Askim ben uzbekistandeyim bizim ulkeda san dedigin granul yok 2 cesit jel var oda biri turkiyenin mali baska bise yok bulamadim
Yemek canavari ise isin kolay demektir bacim yogurdu meyve puresiyle birlikte de yedirebilirsin ama sade yemeye alistirsan daha iyi edersin. Ben bastan beri niye sade yedirmiyorum diye pismanim
Yemek canavari ise isin kolay demektir bacim yogurdu meyve puresiyle birlikte de yedirebilirsin ama sade yemeye alistirsan daha iyi edersin. Ben bastan beri niye sade yedirmiyorum diye pismanim
Anneslar 5 ayligimizi bitirdik 6 aya gectik bihaftadir baya salya li kiz hemde tutugunu sinirla agzina goturyo ama bi tik yok bu gunlarda biraz Mizmiz olduk napabilirim disini basit cikarti bilmasi icin
Anneslar 5 ayligimizi bitirdik 6 aya gectik bihaftadir baya salya li kiz hemde tutugunu sinirla agzina goturyo ama bi tik yok bu gunlarda biraz Mizmiz olduk napabilirim disini basit cikarti bilmasi icin
Eline parmak sebze meyve ver onu kemirsin kuşum kaşıntısını rahatlatır. Aslında soğan ve pırasa kökü bu konuda daha iyi ama alerjik durumu kontrol etmen gerekiyor
Şahsen ben diş jeline karşıyım canım hiç kullanmadım kimyasal olduğu için . Onun dışında 1 yaşına kadar çilek verme canım alerjik bir meyve 1 yaşından sonra yedir çileği.. yoğurtu ill vermede hep öyle uapıyorlar Kayrada ilk ekşi gelmiş gibi davrandı ama şuan resmen yoğurt canavarı
Yogurt la biskuvi diyosun diymi havuc denicam bide
Evet canım cici bebe ve yoğurt
Benimkidedi bi tik yok bakalim canim
Askim ben uzbekistandeyim bizim ulkeda san dedigin granul yok 2 cesit jel var oda biri turkiyenin mali baska bise yok bulamadim
Canım eline havuç tarzı sert ısıramaycağı sebze ve meyvelerden verebilirsin . Diş kaşıyıcıuı biraz buzlukta bekletip verebilrsin çok iyi gelir. Birde ek gıda veriyor isen bolca yoğurt yedir canım
Eline parmak sebze meyve ver onu kemirsin kuşum kaşıntısını rahatlatır. Aslında soğan ve pırasa kökü bu konuda daha iyi ama alerjik durumu kontrol etmen gerekiyor