Maşallah 🧿 Hayırlı olsun canım 🥰 Teşekkür ederim canım 🥰
Adsız anne adayı Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 201 31 Aralık 2022 #11 Zeynep23' Alıntı: Maşallah Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 31 Aralık 2022 #12 Adsız anne adayı' Alıntı: Kızımın ilk dişi çıktı darısı yanındaki şişkin olan dişe çok değişik bir duyguymus mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Kaç aylık canım maşallah hayırlı olsun inşaallah
Adsız anne adayı' Alıntı: Kızımın ilk dişi çıktı darısı yanındaki şişkin olan dişe çok değişik bir duyguymus mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Kaç aylık canım maşallah hayırlı olsun inşaallah
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 31 Aralık 2022 #13 Adsız anne adayı' Alıntı: Kızımın ilk dişi çıktı darısı yanındaki şişkin olan dişe çok değişik bir duyguymus mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... benim kizminda disleri sismis 1 aydir artik amma cikmiyor insallah cikar gozun ayin canim Rebbim korusun
Adsız anne adayı' Alıntı: Kızımın ilk dişi çıktı darısı yanındaki şişkin olan dişe çok değişik bir duyguymus mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... benim kizminda disleri sismis 1 aydir artik amma cikmiyor insallah cikar gozun ayin canim Rebbim korusun
Adsız anne adayı Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 201 1 Ocak 2023 #14 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaç aylık canım maşallah hayırlı olsun inşaallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım altı buçuk aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: benim kizminda disleri sismis 1 aydir artik amma cikmiyor insallah cikar gozun ayin canim Rebbim korusun Genişletmek için tıkla ... Çıkar ins canım çok zorlanıyorlar bizi de zorluyorlar bazen sabrım tükeniyor Allah onları eksik etmesin sağlık versin dayanicaz
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaç aylık canım maşallah hayırlı olsun inşaallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım altı buçuk aylık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: benim kizminda disleri sismis 1 aydir artik amma cikmiyor insallah cikar gozun ayin canim Rebbim korusun Genişletmek için tıkla ... Çıkar ins canım çok zorlanıyorlar bizi de zorluyorlar bazen sabrım tükeniyor Allah onları eksik etmesin sağlık versin dayanicaz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 1 Ocak 2023 #15 Adsız anne adayı' Alıntı: Teşekkür ederim canım altı buçuk aylık Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum Genişletmek için tıkla ... Erken çıkarmış masallah kuzum benim.kizim.9 aydan sonra çıkardı
Adsız anne adayı' Alıntı: Teşekkür ederim canım altı buçuk aylık Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum Genişletmek için tıkla ... Erken çıkarmış masallah kuzum benim.kizim.9 aydan sonra çıkardı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 1 Ocak 2023 #17 Gökçem💕' Alıntı: Darısı bize Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı ile
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Ocak 2023 #18 Gökçem💕' Alıntı: Darısı bize Genişletmek için tıkla ... Ayyy aynen darisi bize insallah
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 1 Ocak 2023 #19 Asena.ase' Alıntı: Ayyy aynen darisi bize insallah Genişletmek için tıkla ... Babasının 9. Ayda çıkmış dişleri ben daha çok beklerim gibi geliyor ama sizin bizden önce çıkar
Asena.ase' Alıntı: Ayyy aynen darisi bize insallah Genişletmek için tıkla ... Babasının 9. Ayda çıkmış dişleri ben daha çok beklerim gibi geliyor ama sizin bizden önce çıkar
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Ocak 2023 #20 Gökçem💕' Alıntı: Babasının 9. Ayda çıkmış dişleri ben daha çok beklerim gibi geliyor ama sizin bizden önce çıkar Genişletmek için tıkla ... Hic belli olmzz kuzum
Gökçem💕' Alıntı: Babasının 9. Ayda çıkmış dişleri ben daha çok beklerim gibi geliyor ama sizin bizden önce çıkar Genişletmek için tıkla ... Hic belli olmzz kuzum