Naptın canm doğum yaptın mı
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 26 Mayıs 2021 #11 Naptın canm doğum yaptın mı
Y Yaser_akif Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 119 26 Mayıs 2021 #12 Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlısıyla sağsalim kucağına alirsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Sağol canım inşaALLAH hepimizde hayırlısıyla doğumumuzu yaparız
Nur Toygar Tıraz' Alıntı: Hayırlısıyla sağsalim kucağına alirsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Sağol canım inşaALLAH hepimizde hayırlısıyla doğumumuzu yaparız
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 26 Mayıs 2021 #13 Neslinur deniz' Alıntı: Hanımlar 7 cm açıklığım var ama sancim yok suni sancıyla doğurabilirim dua edin (Ama daha 35 haftalık) Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
Neslinur deniz' Alıntı: Hanımlar 7 cm açıklığım var ama sancim yok suni sancıyla doğurabilirim dua edin (Ama daha 35 haftalık) Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
Z Zabite Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 36 26 Mayıs 2021 #14 Neslinur deniz' Alıntı: Hanımlar 7 cm açıklığım var ama sancim yok suni sancıyla doğurabilirim dua edin (Ama daha 35 haftalık) Genişletmek için tıkla ...
Neslinur deniz' Alıntı: Hanımlar 7 cm açıklığım var ama sancim yok suni sancıyla doğurabilirim dua edin (Ama daha 35 haftalık) Genişletmek için tıkla ...
N Neslinur deniz Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 28 26 Mayıs 2021 #15 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Naptın canm doğum yaptın mı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Naptın canm doğum yaptın mı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 26 Mayıs 2021 #16 Neslinur deniz' Alıntı: Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Gözünüz aydın Allah analı babalı hayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsin nasıl gecti dogum zor muydu
Neslinur deniz' Alıntı: Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Gözünüz aydın Allah analı babalı hayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsin nasıl gecti dogum zor muydu
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 26 Mayıs 2021 #17 Neslinur deniz' Alıntı: Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Canım normal mi yaptın doğumunu
Neslinur deniz' Alıntı: Çok şükür yaptım allah herkesin yardımcısı olsun Genişletmek için tıkla ... Canım normal mi yaptın doğumunu
N Neslinur deniz Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 28 27 Mayıs 2021 #18 fadimemislina' Alıntı: Canım normal mi yaptın doğumunu Genişletmek için tıkla ... Evet çok şükür ama bebeğim küçük olduğu için nefes destek aliyo ama hamd olsun iyiyiz ikimiz de Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 Sümeyyem' Alıntı: Gözünüz aydın Allah analı babalı hayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsin nasıl gecti dogum zor muydu Genişletmek için tıkla ... Amin allah razı olsun darısı hepinizin başına olsun çok değil ya maşallah suyum patlatılması doğum dikiş falan 1 saati buldu
fadimemislina' Alıntı: Canım normal mi yaptın doğumunu Genişletmek için tıkla ... Evet çok şükür ama bebeğim küçük olduğu için nefes destek aliyo ama hamd olsun iyiyiz ikimiz de Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mayıs 2021 Sümeyyem' Alıntı: Gözünüz aydın Allah analı babalı hayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsin nasıl gecti dogum zor muydu Genişletmek için tıkla ... Amin allah razı olsun darısı hepinizin başına olsun çok değil ya maşallah suyum patlatılması doğum dikiş falan 1 saati buldu
C Canan_ Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,201 27 Mayıs 2021 #19 MrymCetinkaya' Alıntı: Maşallah ilk doğum mu? Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
MrymCetinkaya' Alıntı: Maşallah ilk doğum mu? Genişletmek için tıkla ... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
N Neslinur deniz Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 28 27 Mayıs 2021 #20 Canan_' Alıntı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Evet ilk doğum
Canan_' Alıntı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Evet ilk doğum