Dogum cantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Dogum cantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,067 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cantası
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Özenmekten kastım mesela yaz dogumu bi firil firil elbise giymek gibi hem gıymesı kolay hem hafıf hem rahat gibi.. Oglum da esofmanla dolasıyordum 😂 cok ani doguma alındıgım için bu sefer herseyi planlayıp zamana yayma telaşı var 😂 ilkinde bişey anlamadjm
Benimde temmuz da olcak inşallah 🥰 elbise de olabilir de ben pijama giyip çıkçam ona planladım 😅 elbise pek tarzım değil 🙈😅 hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza 🙏🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hastanede giydiğim Pijama takıminin üstüne feracemj giyip çıkmayı düşünüyorum hiç öyle ozenemem ne gereği var
En güzeli rahatlık önemli 😅

Bende 26haftaligim hazirlasammi erkenmi bilemiom
Yavaş yavaş hazırla bence ben 17 haftalığım her ay bişeyler alıp atıyorum kenara hepsi üst üste daha zor oluyor 🥰

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Göğüs pedi emzirme sütyeni al
Tamam canim unutmustum

Benimde temmuz da olcak inşallah 🥰 elbise de olabilir de ben pijama giyip çıkçam ona planladım 😅 elbise pek tarzım değil 🙈😅 hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza 🙏🥰

En güzeli rahatlık önemli 😅

Yavaş yavaş hazırla bence ben 17 haftalığım her ay bişeyler alıp atıyorum kenara hepsi üst üste daha zor oluyor 🥰
Benimde bayaa cogaldida eksikler var yinede surada zateb az kaldi😊

Kızlar 19+5 günlüğüz daha erken ama benim ikinci gebeliğim.ilk dogumum kıs ayında oldu ama bu sefer temmuzda dogum ve hicbişey bilmiyo gibi hissediyorum kendımı 😅 yaz dogumlarında cantaya neler konur ve hastane cıkısı ne giyilir 😅 bı el atın bacınıza ilk dogumun üstünden 8 sene geçti 😂
Yani yavaş yavaş almaya basla biseyler benim kızım mayısta doğmuştu benim aldıklarım yani çantaya koyduklarım hastane çıkışı 4 tane vardi ilk doğduğunda giydiği filan yedek takımda koydum yaz olduğu için ince pek bisey koyma zaten üşür bebeğin 2 tane ince battaniye al,15 tane bez,islak mendil,3-4 tane iç zıbın,3 çift eldiven ve çorap kendine de 2 tane pijama takımı al ben hastaneden pijamayla üzerime bide ceket alıp çıktım,bi kaç tane hasta bezi,iç çamaşırı,2 tane çorap aklıma gelen bunlar canın

Tüm sayfalar yüklendi.