Dogum cantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Dogum cantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,060 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum cantası
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19+5 günlüğüz daha erken ama benim ikinci gebeliğim.ilk dogumum kıs ayında oldu ama bu sefer temmuzda dogum ve hicbişey bilmiyo gibi hissediyorum kendımı 😅 yaz dogumlarında cantaya neler konur ve hastane cıkısı ne giyilir 😅 bı el atın bacınıza ilk dogumun üstünden 8 sene geçti 😂

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19+5 günlüğüz daha erken ama benim ikinci gebeliğim.ilk dogumum kıs ayında oldu ama bu sefer temmuzda dogum ve hicbişey bilmiyo gibi hissediyorum kendımı 😅 yaz dogumlarında cantaya neler konur ve hastane cıkısı ne giyilir 😅 bı el atın bacınıza ilk dogumun üstünden 8 sene geçti 😂
hayatım fikir olsun

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben kendime 2 pijama takımı koymuştum birini hastane de kalırken giydim diğerini çıkarken 😅 çıkışta özel birşey giymeyi düşünmedim bunda da düşünmüyorum zaten ağrım var saldım çayıra 😅

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 26haftaligim hazirlasammi erkenmi bilemiom

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Ufak tefek şeyler al istersen hayatım hem bim e geliyordu ben oradan çorap müslim bez zıbın almıştım küvet kova falan böyle bime gelirse ufak tefek şeyler alabilirsin istersen canim
Aa daha öyle kova kuvet var onu unutmustum 😅🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben bez almaya basladım ındırım takıp ediyorum.. Ne olmus bebek bezleri tövbe yarabbim 😅 cocugu kırktan sonra tuvalete alıstırcak millet 😂

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Ben hastanede giydiğim Pijama takıminin üstüne feracemj giyip çıkmayı düşünüyorum hiç öyle ozenemem ne gereği var
Valla ben kendime 2 pijama takımı koymuştum birini hastane de kalırken giydim diğerini çıkarken 😅 çıkışta özel birşey giymeyi düşünmedim bunda da düşünmüyorum zaten ağrım var saldım çayıra 😅

Canım ufaktan al bence sadece çanta hazırlamak değil ki mevzu
Mesela benim ilk doğumum küvet seti babynest seti ve bebek bezini 25. Haftalarda almıştım zamana yayarak alınca maddi açıdan da cok zor olmuyor tavsiye ederim 🥰

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben hastanede giydiğim Pijama takıminin üstüne feracemj giyip çıkmayı düşünüyorum hiç öyle ozenemem ne gereği var

Canım ufaktan al bence sadece çanta hazırlamak değil ki mevzu
Mesela benim ilk doğumum küvet seti babynest seti ve bebek bezini 25. Haftalarda almıştım zamana yayarak alınca maddi açıdan da cok zor olmuyor tavsiye ederim 🥰
Onlari hep alfim canim sadece cantaya koymak icin eksiklerim var ve daha cantayi haizrlamadim

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Özenmekten kastım mesela yaz dogumu bi firil firil elbise giymek gibi hem gıymesı kolay hem hafıf hem rahat gibi.. Oglum da esofmanla dolasıyordum 😂 cok ani doguma alındıgım için bu sefer herseyi planlayıp zamana yayma telaşı var 😂 ilkinde bişey anlamadjm

Tüm sayfalar yüklendi.