Doğum çantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Doğum çantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,436 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum çantası
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deryaorhan26

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler.Doğum çantasını nezaman hazırlanacak sezaryen doğumda. Ben 7 yıl oldu unuttum.☺️☺️☺️😘
Ütü dediginiz el kadar kıyafet bacım 🤣🤣oturduğunuz yerde yapılır başka sıkıntı olmasın beni anam yükü sırtından atıp doğurmuş sanki o zaman ütü vardı yaşadık bi şekilde sağlık olsun yeter 🙏🙏🙏

...

Moderator
Mod
rank
Ütü dediginiz el kadar kıyafet bacım 🤣🤣oturduğunuz yerde yapılır başka sıkıntı olmasın beni anam yükü sırtından atıp doğurmuş sanki o zaman ütü vardı yaşadık bi şekilde sağlık olsun yeter 🙏🙏🙏
Öyle ama canım inan onu bile bel ağrısından yapmak zor geliyor.Annelerimiz nekadar kuvvetliymiş.Benim annemde anlatır hep hamileliğim yüklerin altında geçti diye.☺️

Deryaorhan26

Kayıtlı Üye
rank
3 haftadır hazırlıyorum aklıma geleni çantaya koyuyorum erken hazırlamak iyi oldu 37+6 yım benim doğum yaklaştı 5 kasımı bekliyorum gün vericek Dr inşallah bebek bezini almadım yalnız onlara da zam gelmiş 🤦🏻‍♀️
Hepsi buradada 1 alana 2.urun 1 tl indirim var islak mendil bebek bezi ordan bakabilirsin uyguna gelir hem

Tüm sayfalar yüklendi.