Doğum günü 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamzegamze tarafından oluşturulan Doğum günü 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,509 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Doğum günü 🤗
Konbuyu başlatan Gamzegamze
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamzegamze

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
doğum günün kutlu olsunn csnım kızınla eşinle doğacak minik oğlunla musmutlu,sağlıklı bir ömrün olsun inşallah

Prensesim 2620

Kayıtlı Üye
rank
Evet kızlar 17 Ağustos 🥰 bugün benim doğum günüm Marmara depreminde dünyaya gelmişim yazık garibim annem anlatıyor diyor çok büyük deprem olmuştu senin doğduğun gün herkes evden çıkmıştı seni unutmuşlardi 😁😁😁 ben seni hızla aldım dışarı çıktım diye
Rabbim bidaha o günü göstermesin inşallah 🤲 çok büyük kayıplar olmuş
Doğum günün kutlu olsun canım nice muttlu yaşların olsun ailenle 💕🎂

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Evet kızlar 17 Ağustos 🥰 bugün benim doğum günüm Marmara depreminde dünyaya gelmişim yazık garibim annem anlatıyor diyor çok büyük deprem olmuştu senin doğduğun gün herkes evden çıkmıştı seni unutmuşlardi 😁😁😁 ben seni hızla aldım dışarı çıktım diye
Yaaaa doğum günün kutlu olsun canım nice ailenle ve sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah 🥰🤗 Yarında benim doğum günüm 😂😂😂😂😂

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Nice sağlıklı yaşların olsun canım yeni yaşın gönlündeki tüm güzellikleri yaşatsın evlatlarınla musmutlu huzurlu hayırlı yaşların olsun

Tüm sayfalar yüklendi.