Rabbim bağışlasın canım sağol Amin canım cumlemizin
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 8 Ocak 2023 #11 Naz25' Alıntı: Rabbim bağışlasın canım sağol Genişletmek için tıkla ... Amin canım cumlemizin
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 8 Ocak 2023 #12 Naz25' Alıntı: Rabbim bağışlasın canım sağol Genişletmek için tıkla ... Canım ilk gebelik mi senin biraz rahat ol sanki streslisin gibi geldi bana
Naz25' Alıntı: Rabbim bağışlasın canım sağol Genişletmek için tıkla ... Canım ilk gebelik mi senin biraz rahat ol sanki streslisin gibi geldi bana
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 8 Ocak 2023 #13 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Canım ilk gebelik mi senin biraz rahat ol sanki streslisin gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... Evet ilk gebelik canım stres değil de azıcık korku var bunları da geçtim rahatsızım çok yoruldum
tatlı telaşım kızım' Alıntı: Canım ilk gebelik mi senin biraz rahat ol sanki streslisin gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... Evet ilk gebelik canım stres değil de azıcık korku var bunları da geçtim rahatsızım çok yoruldum
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 8 Ocak 2023 #14 Naz25' Alıntı: Evet ilk gebelik canım stres değil de azıcık korku var bunları da geçtim rahatsızım çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım benim de ilk gebelik valla daha çok mutluluk heyecan var bende
Naz25' Alıntı: Evet ilk gebelik canım stres değil de azıcık korku var bunları da geçtim rahatsızım çok yoruldum Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım benim de ilk gebelik valla daha çok mutluluk heyecan var bende