Doğum korkusu..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde M.muhammed tarafından oluşturulan Doğum korkusu.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,526 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum korkusu..
Konbuyu başlatan M.muhammed
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse_eslem34

M.muhammed

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar doğumuma sadece 17 gün kaldı ve içimde acayip korku var ve ben Bulgaristanlıyım Türkiye'de ki doğum doktorları okadar iyi ki internete falan baktım okadar güzel davranıyorlar ki ... Burası böyle değil Kontrole falan gittiğimde ultrasondan korkmuyorum aama vajinal kontrolda canım çok yanıyor ve korkuyorum ve korkuncada bağRıyorlar doğumda da aynısı olursa canım çok yanarsa bi yandan çocuğumu çok ama çok istiyorum doğurmaya bi yandan korku herr gün ağlıyorum yaklaştıkça ağrı kesici bile hicbisey yapmıyorlarmış doğumda ...😔😔 bu korkuyu nasıl Yenerimm

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar doğumuma sadece 17 gün kaldı ve içimde acayip korku var ve ben Bulgaristanlıyım Türkiye'de ki doğum doktorları okadar iyi ki internete falan baktım okadar güzel davranıyorlar ki ... Burası böyle değil Kontrole falan gittiğimde ultrasondan korkmuyorum aama vajinal kontrolda canım çok yanıyor ve korkuyorum ve korkuncada bağRıyorlar doğumda da aynısı olursa canım çok yanarsa bi yandan çocuğumu çok ama çok istiyorum doğurmaya bi yandan korku herr gün ağlıyorum yaklaştıkça ağrı kesici bile hicbisey yapmıyorlarmış doğumda ...😔😔 bu korkuyu nasıl Yenerimm
Canm bende bulgaristanlıyım kontrolede gitiğim doktordan çok memnunum BUlgaristandada iyi doktorlar var keşke doktorunu değiştirseydin memnun değilsen.

M.muhammed

Kayıtlı Üye
rank
Canm bende bulgaristanlıyım kontrolede gitiğim doktordan çok memnunum BUlgaristandada iyi doktorlar var keşke doktorunu değiştirseydin memnun değilsen

Canm bende bulgaristanlıyım kontrolede gitiğim doktordan çok memnunum BUlgaristandada iyi doktorlar var keşke doktorunu değiştirseydin memnun değilsen.
Doğumda aynı doktor geliceği belirsiz hani onun yerine başkasıda gelebilirmiş Allah yardım etsin diyorum..😔herkese

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Yapman gereken buraya yazdığın gibi doktorlarına anlatmalisin vajinal muayeneyi felan ona göre yaprlar doğum konusunda istersen prenses doğum yapabikirsin

M.muhammed

Kayıtlı Üye
rank
Yapman gereken buraya yazdığın gibi doktorlarına anlatmalisin vajinal muayeneyi felan ona göre yaprlar doğum konusunda istersen prenses doğum yapabikirsin
Canım keşke öyle birşeyler yapsalar ben hepsini anlatım bizim işimize karışma diyorlar

Kudo Sedo Ela'M

Kayıtlı Üye
rank
bak benim de dogumum bugun ya da garin olcak kismet olursa insallah. ama inan kendimi sadce dogumdan sonra cocguma kawusma anima odakladim. mecburen biraz sessiz kalcam beni daha da zorlamasinlar die. sende kendni iyi hissettircek seyler düşün

A

Ayse_eslem34

Guest
Cnm doğum kolay degilki dogum zamanı acikligi olcmek icin bakacklar hep hiç korkma herks doguruyo sen niye doguramican ki belk kolay geçer dgumun bol bol dua et cnm sen

Tüm sayfalar yüklendi.