Sorum var Doğum parası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla kurt tarafından oluşturulan Doğum parası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 677 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum parası
Konbuyu başlatan Leyla kurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar dohum parasi için nereye başvuruluyo
Sgk ya bizzat gidip başvuru yapmanız lazım kuzum doğum parası diye orda form dolduruyorsun bikac aya çıkıyor zaten ilk çocuk için 300 ikinci için 400 üçüncü için 600 veriliyor doğum parası haricinde birde emzirme ödeneği var onuda mutlaka alın ama onu eşin alabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sgk ya bizzat gidip başvuru yapmanız lazım kuzum doğum parası diye orda form dolduruyorsun bikac aya çıkıyor zaten ilk çocuk için 300 ikinci için 400 üçüncü için 600 veriliyor doğum parası haricinde birde emzirme ödeneği var onuda mutlaka alın ama onu eşin alabilir
Emzirme ödeneği içinde eşin 170 i arayıp emzirme ödeneği için aramıştım derse yardımcı olurlar

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank

Emzirme ödeneği içinde eşin 170 i arayıp emzirme ödeneği için aramıştım derse yardımcı olurlar
Cnm sosyal güvenlik merkezi nemi gitmem lazimm

E devletten başvuru yapabilirsin
E devletten bende araştırdım oluyoo cnm

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.