Oluyor mu kuzum Olmiyoo😃
Leyla kurt Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 394 13 Şubat 2023 #11 Gamze Hümeyra' Alıntı: Oluyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Olmiyoo
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #12 Leyla kurt' Alıntı: Olmiyoo Genişletmek için tıkla ... Demiştim canım
Leyla kurt Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 394 13 Şubat 2023 #13 Gamze Hümeyra' Alıntı: Demiştim canım Genişletmek için tıkla ... Yaa ben nereye baş vuracam internete baktım kaymakanlik diyoo dorumu acaba
Gamze Hümeyra' Alıntı: Demiştim canım Genişletmek için tıkla ... Yaa ben nereye baş vuracam internete baktım kaymakanlik diyoo dorumu acaba
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 13 Şubat 2023 #14 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bende tekrar tekrar baktım da yanlış bilgi vermiyim diye ama yok kuzum başvuru Genişletmek için tıkla ... Sgk varsa veriyorlar mi ?
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bende tekrar tekrar baktım da yanlış bilgi vermiyim diye ama yok kuzum başvuru Genişletmek için tıkla ... Sgk varsa veriyorlar mi ?
Leyla kurt Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 394 13 Şubat 2023 #15 Gözbebeğim' Alıntı: Sgk varsa veriyorlar mi ? Genişletmek için tıkla ... Kizz SGK varsa daha vazla aliyon 12 milayar falan
Gözbebeğim' Alıntı: Sgk varsa veriyorlar mi ? Genişletmek için tıkla ... Kizz SGK varsa daha vazla aliyon 12 milayar falan
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #16 Gözbebeğim' Alıntı: Sgk varsa veriyorlar mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum veriliyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2023 Leyla kurt' Alıntı: Yaa ben nereye baş vuracam internete baktım kaymakanlik diyoo dorumu acaba Genişletmek için tıkla ... Canım dediğim gibi SGK ya gideceksin bende 4 buçuk ay önce doğum yaptım ordan başvuru yaptım
Gözbebeğim' Alıntı: Sgk varsa veriyorlar mi ? Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum veriliyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Şubat 2023 Leyla kurt' Alıntı: Yaa ben nereye baş vuracam internete baktım kaymakanlik diyoo dorumu acaba Genişletmek için tıkla ... Canım dediğim gibi SGK ya gideceksin bende 4 buçuk ay önce doğum yaptım ordan başvuru yaptım